Tiszalök látnivalói

Joó-Kovács Wellness

Cím Tiszalök Avar utca 37. 48.019501 N, 21.320574 E
Az M3-as autópálya polgári lehajtójáról mindössze 30 percet kell autóznunk, hogy elérjük a zöld övezettel tarkított ősi üdülőtelepet. A nyaraló 200 méterre fekszik a Tisza és a Keleti-főcsatorna találkozásától pár perc sétára az Avar utca 37. szám alatt. Az autóval érkezők számára a fő útról lekanyarodva gyorsan elérhető hátsó bejáratot javasoljuk, ahol kialakítására került az akár 3-4 autó számára is kényelmes parkoló övezet.

Az év 365 napján nyitva állnak kapuink vendégeink előtt, hiszen fedett teraszunkon bármikor találhatunk alkalmat egy jó grill party megszervezésére. A ház fűtéséről klímák, valamint egy kandalló gondoskodik. Az úszó és a pezsgő medencék szezonálisan üzemelnek időjárás függvényében, azonban a fürdőzés szerelmeseinek télen sem kell lemondani kedvenc elfoglaltságukról, mivel teájukat vagy forralt borukat a dézsafürdő nyújtotta kellemes melegvízben a csillagos ég alatt tudják elfogyasztani.

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy kiemelt figyelmet fordítottunk a biztonságra, így medencéink egy zárható korláttal lettek elkerítve. Kisgyermekkel érkező vendégeink számára díjmentesen tudunk bekészíteni babaágyat, etetőszéket és még pár hasznos apróságot.

Szálláshelyünkön két franciaággyal felszerelt szoba található, azonban a nappaliban lévő ágyazható kanapéknak köszönhetően további férőhelyekkel tudjuk kapacitásunkat növelni.Vendégeink számára friss ágynemű, kéztörlő és fürdőlepedő áll rendelkezésre a kényelmes tartózkodás érdekében. A feltöltött kávégép már csak megfáradt utazóinkra vár, hogy újult energiával belevágjanak a környék felfedezésének.
NTAK szám: MA22045926
Joó-Kovács Wellness, Tiszalök Joó-Kovács Wellness, Tiszalök Joó-Kovács Wellness, Tiszalök Joó-Kovács Wellness, Tiszalök