Tokaj látnivalói

Toldi Fogadó

Cím Tokaj Hajdú köz 2. 48.123774 N, 21.410907 E
A Toldi Fogadó, amely először 1998-ban nyitotta meg kapuit 6 darab szobával , és éttermével. Mára már 18 szobával, magyaros étteremmel, családias légkörrel, segítőkész személyzettel várja vendégeit, a történelmi Tokaj belváros szívében. A fogadó épülete két részre különíthető el (műemléképület és újszárny), de mégis egy egységet alkot, melyben kényelmesen 50 főnek tudunk szállást biztosítani.

A műemléképületben 6 klimatizált szoba, magyaros étterem, utcafronti terasz és belső különterem található. Az újszárny 12 klimatizált szobával, lifttel, 60 főt befogadó különteremmel és wellness részleggel rendelkezik.

Wellness szolgáltatásaink: 15 méteres úszómedence, 10 fős jakuzzi, finn szauna, só szoba, masszázsszolgáltatásokat tartalmaz. A panzió egész területén WIFI internet elérés biztosított. Minden szobánk mini bárral, televízióval, telefonnal felszerelt. A hozzánk érkező vendégek a fogadó saját parkolóját díjtalanul használhatják az itt tartózkodás alatt. Kisgyermekes családok részére babaágyat, fürdető kádat, etetőszéket és ételmelegítési lehetőséget biztosítunk.
Toldi Fogadó, Tokaj Toldi Fogadó, Tokaj Toldi Fogadó, Tokaj