Tiszalök látnivalói

Feketeszakáll Élménypark és Strand

Cím Tiszalök külterület 48.023178 N, 21.347580 E
Aktív kikapcsolódásra, kellemes pihenésre vagy szórakoztató programokra vágysz? A Feketeszakáll Élményparkban jó helyen jársz! Látogass el hozzánk, ha a kérdésre IGEN a válasz!

Parkunk 2021-ben teljesen megújult környezetben, számtalan új szolgáltatással, attrakcióval várja régi és új vendégeit.

Miért mondjuk, hogy egyedülálló?
Mert az aktív sportok, a kaland és a nyár szerelmeseinek szigete, amely a táj eredeti szépségét megőrizve a térségben egyedülálló komplexum.

Az élménypark területén egy 100 méter hosszú, fehérhomokos parttal rendelkező strand, napernyőkkel és nyugágyakkal várja a kikapcsolódásra vágyókat, míg a gasztronómia szerelmesei számára egy étterem, egy kávézó, fagyizó, illetve egy borbár kínál kulináris élményeket.

Az aktívabb kikapcsolódást kedvelők számára a több mint 20 akadályelemből álló vízi akadálypálya, illetve az országban egyedülálló 200 méter hosszú szárazföldi extrém pálya nyújt feledhetetlen élményeket.

Említésre méltó még a területen található eszközkölcsönző, ahol kerékpárok, bringóhintók, indiánkenuk, sárkányhajók és vízibiciklik állnak vendégeink rendelkezésére, továbbá kishajó és jachtkikötő fogadja a vízről érkezőket.

Nincs csodálatosabb a reggeli napfelkelténél, vagy egy madárcsicsergésben elfogyasztott kávénál, mindez tiszai panorámával, amelyhez 2021-ben már öt teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő, klimatizált apartmanház is vendégeink rendelkezésére áll.

Megtalálsz minket Tiszalököt elhagyva a Tiszadobra vezető úton, a tiszalöki várostábla után 100 méterre jobbra.
Feketeszakáll Élménypark és Strand, Tiszalök Feketeszakáll Élménypark és Strand, Tiszalök Feketeszakáll Élménypark és Strand, Tiszalök