Makád látnivalói

Platán Lux Superior nyaraló

Cím Makád Gyála sor 26. 47.077755 N, 18.966809 E
Kapcsolat Telefon: 20/424-8024 Web: www.platanlux.hu Email küldése
Platán Lux Superior
Makád 2322 Gyála sor 26.

Nyaralónk a Kis- Duna parton található közvetlen vízparti telken. Az ingatlan teljesen körbekerített, automata kapun át közelíthető meg. Gépkocsik számára térkövezett parkoló áll a rendelkezésre, kamerás megfigyeléssel. A telek parkosított, igényesen kialakított. A telek vízparti részén saját használatú hatalmas stég várja a vendégeket, ahol kényelmesen lehet horgászni, fürdeni, napozni vagy pihenni. A nyaralóhoz igény esetén csónakot is biztosítunk, illetve vízi programokat is szervezünk.

A ház lakórésze kb. 100 nm, a bejárat a víz felől lett kialakítva egy 15 nm-es fedett teraszon keresztül. A teraszon található egy pihenősarok és egy gázgrill hűtővel. A házba belépve az előszobán keresztül jutunk el az étkezőbe és a konyhába. A konyha teljesen felszerelt, gázfőzőlap, elektromos tűzhely, mosogatógép, kávéfőző, mikró. A konyhában a gépeken kívül minden sütéshez, főzéshez szükséges eszköz megtalálható. A nappaliban műholdas TV és nagy ülőgarnitúra gondoskodik a pihenésről és a szórakozásról. Innen nyílik a fürdő és a WC. A fürdőben dupla mosdó és épített zuhany található.

Az emeleten 3 hálószoba került kialakításra:
vízparti kilátással egy franciaágyas háló;
egy kisebb háló két szimpla ággyal;
egy nagy háló utcafronti kilátással 4 gyerek vagy 3 felnőtt részére
A szobákban beépített bútorok biztosítják a kényelmes pakolás lehetőségét.

A vízparti részen található még egy Wellness rész, mely magában foglal egy 7-8 személyes finn szaunát és mellette egy igényes kialakítású fürdőt, zuhannyal, mosdóval és WC-vel.

Kinti sütögetéshez használható a teraszon elhelyezett elektromos grill vagy a vízparti részen lévő bográcsozó.

Az ingatlan fűtéséről gázkazán, hűtéséről légkondiciónáló gondoskodik, így télen-nyáron várjuk vendégeinket.
NTAK szám: MA23060338
Platán Lux Superior nyaraló, Makád Platán Lux Superior nyaraló, Makád Platán Lux Superior nyaraló, Makád Platán Lux Superior nyaraló, Makád