Debrecen látnivalói

Paripa Csárda és Panzió

Cím Debrecen Pac tanya 43. 47.458130 N, 21.689737 E
A Paripa Csárda
Ez a vendéglátóegység Debrecentől néhány kilométerre található az erdő közepén, egy természetvédelmi övezetben. A természeti környezetnek köszönhetően kedvelt hely a kisgyermekes családok körében is, akik szeretnek ide járni kikapcsolódás céljából. A gyerekek nyugodtan játszhatnak, szaladgálhatnak és a bátrabbak akár lovagolhatnak is.

Az étterem hű a hagyományos, magyaros ízekhez, ezt azonban a legújabb konyhatechnológiákkal ötvözzük. Tradicionális ételeket kóstolhatnak meg az ide látogató vendégek. A külföldiek számára is igen népszerűek az itt készült ételek, ők is megkóstolhatják az valódi magyar ízvilágot. A törzsvendégeink kedvencei közé tartoznak: Újházy tyúkhúsleves, Babgulyás, Kakastaréj- here- zúzapörkölt galuskával, Kemencés csülök párolt káposztával és tepsis burgonyával, Ropogós kacsacomb lepcsánkával és párolt káposztával. Ezenkívül a desszertjeinket is egyaránt kedvelik a külföldi és belföldi vendégeink is, ilyen például a Somlói Galuska és a Gundel palacsinta.

Az étterem hangulata is a klasszikus magyar stílust tükrözi, így a vendégeink megismerkedhetnek a népi hagyományokkal. Búbos kemence, téglával kirakott kandalló és fa burkolat díszíti az éttermet. Az emberek szívét melegség árasztja el, ha belépnek a nagytermünkbe. Sokan kedvelik az általunk képviselt stílust és hangulatot, amelynek nagyon örülünk.

A környék számos lehetőséget kínál, hiszen elmehetünk túrázni és lovas kocsikázni is a környező erdőbe. A szomszédos tavaknál horgászati lehetőség is van a vizet és a nyugalmat kedvelők számára. Azok, akik ki szeretnék próbálni a lövészetet, ellátogathatnak a közeli lőtérre is. Az étkezési lehetőségen kívül szálláslehetőséget és lovas programokat is kínál a csárda.

A szállásunk stílusa azonosul az erdei környezettel, így túlnyomó részt fa elemekkel találkozhatnak szobáinkban. Panziónkban, az erdő közepén minden vendégünk nyugalomra lelhet. A mindennapok rohanásából kicsit kiszakadva itt tényleg lehet pihenni és élvezni a környezet nyújtotta nyugalmat. A kívül- belül fával burkolt épületek nyáron hűvösek, télen viszont kellően melegek. A hagyományos stílus kellő modernitással vegyül a szállásunk esetében is. Mindent megtalálnak a szállóvendégeink, amire szükségük lehet. Külön fürdőszobák zuhanyzóval vagy fürdőkáddal, légkondicionáló, gardróbszekrények, síkképernyős tv-k, illetve minibár szolgálja vendégeink kényelmét.
NTAK szám: PA19002166
Paripa Csárda és Panzió, Debrecen Paripa Csárda és Panzió, Debrecen Paripa Csárda és Panzió, Debrecen Paripa Csárda és Panzió, Debrecen