Négy napon át tart májusban az Avasi Borangolás

Dátum: 2024-02-13 10:04:37
Írta: Szolovi Róbert
egyéb látnivalók

Az idei tavasz ismét elhozza (nem csak) a miskolciaknak a környék legunikálisabb borgasztronómiai rendezvényét 2024. május 16. és 19. között. Az Avasi Borangolás első napja szakmai nap, a pincék május 17-19-ig tartanak majd nyitva.

Immár négynaposra bővült a XII. Avasi Borangolás, hogy a szervezők még több érdeklődőnek mutathassák meg Miskolc szépségeit, még többen csodálkozhassanak rá az Avas rejtett kincseire, magukba szippanthassák az ódon történelem és a pezsgő élet mámorító keverékét a hegyoldal kanyargós kis utcáin, majd új és meglepő élményekkel térhessenek haza.

Számos újdonsággal készülnek, amelyekről természetesen később részletesen beszámolunk, de az elmúlt évek alatt a szívünkhöz nőtt dolgok is újra várnak mindenkit szeretettel: a csodálatos helyszín, a különleges pincesor, az ország legfinomabb borai, a gasztronómiai kalandozások, a sokszínű zenei kínálat, a kultúra és a jókedv már védjegyei a rendezvénynek, és ezek nélkül természetesen nincs Avasi Borangolás.

A program folyamatosan zöldül, az eddigieknél is jobban igyekeznek megóvni nemcsak történelmi, hanem természeti környezetünket.
Forrás: turizmusonline.hu