Szentes látnivalói

Szentesi Sport- és Üdülőközpont

Cím Szentes Csallány Gábor part 4. 46.65074 N, 20.24929 E
Gyönyörű környezetben, Szentesközpontjában, a Széchenyi-liget árnyas fáinak ölelésében várja az aktív és passzív kikapcsolódás szerelmeseit a Szentesi Sport- és Üdülőközpont.
A pihentető pillanatok kedvelői gyógyhatású termálmedencéket, csúszdaparkot, úszómedencéket vehetnek igénybe kül- és beltéren. A fürdőmedencékben nyakdögönyöző, valamint ülő- és fekvőpezsgő pad, és más élményelemek találhatóak.
A szaunaparkban gőzkabin, finn szauna, infraszauna, sószoba, fényterápiás szauna található.
A legkisebbek kültéren és beltéren egyaránt pancsolhatnak, játékokkal és csúszdával felszerelt gyermekmedencék várják őket.
A horgászok speciális napijegyekkel a Kurca partján az Üdülőközponton belül pecázhatnak!

Az aktív kikapcsolódás hívei az úszómedencékben, strand-röplabdapályán, lábtengó-pályán, futópályán és a mellettünk levő teniszpályán sportolhatnak.

A kemping és szállásaink közvetlenül a Kurca folyó partján fekvő 3*-os, igényesen kialakított belső térrel rendelkező apartmanok, melyek tökéletesek családi nyaraláshoz és hétvégi kikapcsolódáshoz. A házak felszereltsége: TV, Wifi, hűtőszekrény, tűzhely és konyhai eszközök. Szabadtéri sütögetéshez tűzrakóhely áll rendelkezésre.
NTAK szám: UD19006996, PA19001041, KE19007014
Szentesi Sport- és Üdülőközpont, Szentes Szentesi Sport- és Üdülőközpont, Szentes Szentesi Sport- és Üdülőközpont, Szentes Szentesi Sport- és Üdülőközpont, Szentes