Mezőkövesd látnivalói

Silver Zsóry Apartman

Cím Mezőkövesd Gyöngyvirág utca 4. 47.796701 N, 20.519007 E
Apartmanjaink Silver Zsóry néven, Mezőkövesd-Zsóry fürdő üdülőövezetében találhatóak, a Gyógy- és strandfürdő hátsó bejáratától mindössze 5 perc sétára.

Az épületek 2020 és 2023-ben teljes felújításon estek át. Igényes új berendezéseket kaptak! Mindent megpróbáltunk beletenni, amit az évek során a mi nyaralásaink alatt tapasztaltunk, hiányoltunk. Kényelmetek érdekében szerettünk volna, ha nálunk mindent megtaláltok és nem otthonról kell hoznotok! Az üdülőövezet területén étterem, pizzéria, élelmiszerbolt van!

Látogassatok el hozzánk és töltsetek el pár felejthetetlen napot nálunk! Nyugodt csendes utcában lévő apartmanjainkban felüdülés lesz minden eltöltött perc. Garantáljuk, hogy szobáink tisztaságával elégedettek lesztek! Szépen kialakított környezetben, rendezett kerttel és sok-sok szeretettel várunk téged és kedves családod, illetve barátaid!

A szállásaink elsősorban családok számára jó pihenési lehetőség, de kisebb baráti társaságok is megtalálják a kényelmüket benne! Egy-egy lakrész minimum 2 éjszakától foglalható! Kivételek az ünnepnapok és hosszú hétvégék, ekkor külön egyeztetés szükséges!

Az apartmanok egész évben csendes-nyugodt környezetben a vendégeink rendelkezésére állnak Mind a két házban 2-2 apartman van összesen 8-8 fő részére található kényelmes fekvőhely (mindkét házban a földszint: 4 fő, emelet: 4 fő mindkét szint pótágyazható). Apartmanjain külön-külön fantázia nevei: Orchide földszint, Gyöngyvirág tetőtérszint, Levendula földszint és Napraforgó tetőtérszint.
NTAK szám: MA22042874
Silver Zsóry Apartman, Mezőkövesd Silver Zsóry Apartman, Mezőkövesd Silver Zsóry Apartman, Mezőkövesd Silver Zsóry Apartman, Mezőkövesd