Aki igazán szeretné megismerni, megtapasztalni és megérteni a bor varázsát, annak a bor "születési helyén", a borpincében kell azt megkóstolnia. A borkóstolás élményének elemi összetevője a hely, a látvány, a táj, ahol a bor születik. Más ízű ugyanaz a bor, ha a borászat pincéjében kóstoljuk vagy ha a polcról vesszük le a palackot.
A felfedezés örömét kívánjuk adni a hozzánk látogató borkedvelőknek, akiknek a jó borok mellé saját házi kolbászunkat, sonkánkat és termelői sajtot is kínálunk. Nagyobb társaságnak bográcspartit rendezünk. Különleges gasztronómiai termékeink színesítik kínálatunkat: nyolcféle gyógyfüvesbor, háromféle fűszeres vörösborecet, zöldszőlőléből (verjus) készült limonádé a "vezető állásúaknak".
Őszidőben a vállalkozó kedvűek részt vehetnek hagyományos kézi szüretünkön.
Hozzászólások
Ehhez a látnivalóhoz még
nem érkezett hozzászólás.
A felfedezés örömét kívánjuk adni a hozzánk látogató borkedvelőknek, akiknek a jó borok mellé saját házi kolbászunkat, sonkánkat és termelői sajtot is kínálunk. Nagyobb társaságnak bográcspartit rendezünk. Különleges gasztronómiai termékeink színesítik kínálatunkat: nyolcféle gyógyfüvesbor, háromféle fűszeres vörösborecet, zöldszőlőléből (verjus) készült limonádé a "vezető állásúaknak".
Őszidőben a vállalkozó kedvűek részt vehetnek hagyományos kézi szüretünkön.