Lakitelek látnivalói

Gabriella Gyógy- és Strandfürdő

Cím Lakitelek Szentkirályi út 5. 46.895261 N, 19.967825 E
A Gabriella Gyógy- és Strandfürdő, és Ligetszépe Gyógyászat a Hungarikum Ligetben található, közel 3000 m2–es fedett gyógyfürdő- és gyógyászattal, illetve szabadtéri stranddal várja Vendégeit.

Fedett gyógyfürdő és Ligetszépe Gyógyászat:
Az épület két részből áll. Egyik épületszárny a gyógyászat, a másik pedig a fedett gyógyfürdő. A 2021-ben átadásra került gyógyászati központ a legkülönfélébb balneoterápiás (iszappakolás, súlyfürdő, szénsavfürdő, víz alatti vízsugármasszázs) és számos hidroterápiás, fizikoterápiás és mozgásterápiás kezeléssel várja az idelátogatókat, amelyet a háziorvosi beutalóval érkező vendégek a gyógyászat reumatológus szakorvosával történő konzultációt követően támogatottan is igénybe tudják venni. A komplexum saját szakorvosa szeretettel várja a gyógyulni vagy épp egészségét megóvni vágyó kedves Vendégeket!

A gyógyfürdőbe látogató minden korosztály megtalálhatja a számára legkedvesebb medencét, hiszen az épület magába foglal egy családi élménymedencét, pancsoló- és gyerekmedencét, hideg és meleg vizes ülőmedencét, mely váltófürdőként különösen kedvelt, valamint egy úszómedencét és több gyógyvizes ülőmedencét az ellazuláshoz. A két épületszárny körbe öleli a wellness részleget, melyben gőzkamra, infrakabin, aroma- és finn szauna, tepidárium, élményzuhany/merülőmedence és tágas szaunapihenő várja.

A fedett gyógyfürdőhöz tartozik az egész évben nyitva tartó kültéri barlangmedence, melynek kupolájában az aktuális évszak csillagképei láthatók.

Nyitott gyógyfürdő és kemping:
A majdnem 7000 négyzetméteres nyitott gyógy- és strandfürdő magában foglalja a szabadtéri medencéket, vízi és hagyományos játszóparkot, valamint a bejárati épületet, a sportpályákat, valamint az üzemeltetés számára szükséges épületeket.
A nyitott gyógyfürdő és kemping - a sportpályák széles választéka mellett - színes időtöltést biztosít ugyancsak minden korosztálynak. Található itt csúszdás gyermekmedence, tágas vizes játszótér, de ugyanakkor senior játszótér is, Kneipp taposó, és két különböző hőmérsékletű gyógyvizes ülőmedence számos élményelemmel. A gyógymedencék töltővizét a saját gyógyvíz kútja adja, melynek nátrium-hidrogén-karbonátos gyógyvize bizonyítottan kedvező hatással bír kopásos izületi bántalmak esetén.

A strand közelében várja a megfáradt utazókat egy gyönyörűen parkosított, zárt, autós kemping, mely a mai elvárásoknak megfelelően, modern lakókocsi beállókkal és különféle kiszolgáló helységekkel rendelkezik.
Gabriella Gyógy- és Strandfürdő, Lakitelek Gabriella Gyógy- és Strandfürdő, Lakitelek Gabriella Gyógy- és Strandfürdő, Lakitelek