Hollókő látnivalói

Lankás Vendégház - Hollókő

Cím Hollókő Kossuth u. 35. 47.997261 N, 19.594949 E
Miért olyan különleges a Lankás Vendégház?
A Lankás Vendégház 5 fő részére biztosít kényelmes férőhelyet. Két külön nyíló szobája van: az egyik francia ágyas, hálószoba, a másik pedig egy egyszemélyes ággyal és egy kihúzható kanapéval felszerelt.
Ez a hely valódi időutazásra hív. A felújítás során megőriztük az autentikus elemeket, a jellegzetesen magyar dísztárgyakat, dekorációt, mindezt ötvözve a modern kor kényelmes bútoraival, tárgyaival, jó minőségű tedxtilekkel.
A kertben nyársalási, bográcsozási lehetőség adott. Készült egy nagy homokozó is a gyerekeknek. Gépkocsibeállás lehetséges. Önellátású a vendégház. Konyhája jól felszerel: fazekak, főzési eszközök rendelkezésre állnak.

Miért olyan különleges Hollókő?
Magyarország egyetlen faluja, melyet az UNESCO a világörökség részéve nyilvánított. Erre büszkének kell lenni és mindenkinek egy életben legalább egyszer érdemes ide ellátogatni... és elhozni magával valakit, gyerekeit, szüleit, párját vagy a barátokat. Mert együtt minden sokkal jobb és erre együtt jó emlékezni is.
Hollókő minden nap, minden évszakban mesés és örök emléket ad az idelátogatóknak. Évente többször színvonalas rendezvényekkel várják az érdeklődőket, de egy egyszerű hétköznap, vagy hétvége sem unalmas itt. Az Ófaluban és a Várnál is érdemes sétát tenni napközben és naplementében is. Közel a Kézkilátó és számos gyönyörű hely van a Cserhátban és Mátrában is, melyek kirándulásra csábítanak. Nehogy azt gondoljátok, hogy ez csak egy egynapos program! A hétköznapok is élvezhetők, kisebb-nagyobb túrákat lehet tenni a környéken. Tökéletes origó számos kirándulási lehetőséghez.
NTAK szám: MA22035275
Lankás Vendégház - Hollókő, Hollókő Lankás Vendégház - Hollókő, Hollókő Lankás Vendégház - Hollókő, Hollókő Lankás Vendégház - Hollókő, Hollókő