Csopak látnivalói

Balatoni Élménypark Csopak

Cím Csopak külterület 47.006825 N, 17.915236 E
Balatoni Élménypark Csopak! Elkészülni, vigyázz, rajt! Pakold össze a családot és a barátaidat, és látogasd meg a Balatoni Élményparkot!

Szeretettel várunk mindenkit a Balatoni Élményparkban, ahol a kikapcsolódás mellett, ha mozogni szeretnél, választhatsz kedvednek megfelelőt: bébi, gyermek és felnőtt drótkötélpálya, közel 1km hosszú kisvasút, játszóház, slackline, strandröplabda, lábtengó, speedminton, tollaslabda, pingpong, streetball, játszóvár-és hintapark, játszótér, homokozó, tűzrakóhelyek, óriás sakk, trambulin, minilégvár,airsoft, íjászat, mászófal, quad, pedálos gokart és további kalandok várnak.

Repülj fel az égbe a felhők közé, játssz, és közben fejleszd magad! Játszóházunkban te is főhős lehetsz, mert a mesék itt csak rólad szólnak!

Éttermünk különleges frissítőkkel és harapnivalókkal csillapítja kalandoraink étvágyát és szomjúságát. Gyere el hozzánk, mert életed kalandjai csak most kezdődnek. Születésnap, esküvő, csapatépítés, osztálykirándulás, céges rendezvények? Előttünk nincs akadály! Elképzeléseid megvalósításához megtaláltad a megfelelő csapatot!
Balatoni Élménypark Csopak, Csopak Balatoni Élménypark Csopak, Csopak Balatoni Élménypark Csopak, Csopak Balatoni Élménypark Csopak, Csopak