A legjobb vízi programok

Dátum: 2022-07-21 08:26:27
Írta: Szolovi Róbert
egyéb látnivalók
Flyboard_Balaton.jpg

Extrém sportok a Balatonon

Nyári szezonban mi is lehetne aktuálisabb, mint a Balaton és strandolás. Ha a napozás és fagylalt mellett az adrenalin szerelmese is vagy, vagy csak szimplán feldobnád a balatoni nyaralást izgalmas sportélményekkel, akkor a Balaton ezekkel is kecsegtet. A flyboard egy olyan elképesztő élmény, ami minden kalandvágyó ember számára vonzó lehet. Semmihez sem fogható a vízszint

felett repülni, vagy a delfinekhez hasonlóan ugrándozni. Az élményt természetesen egy tapasztalt szakember kíséretében, gondos felügyelet mellett élhetjük át. A flyboard mellett számtalan más vízisport-lehetőség közül választhatunk, elérhetőek páros ajánlatok és csomagok is.

 

Ha egy kis nyugalomra vágysz

Ha az extrém vízisportok és sok-sok úszkálás után elfáradtál, megpihenhetsz a homokos parton, a 8 hektáros tengerkék vízű tó mellett. A parton napozóágyak és napvitorlák is várnak, annak érdekében hogy teljes legyen a kikapcsolódás.

 

Szórakozás a parton is

Aki kevésbé rajong az adrenalinért és az extrém sportokért, annak sem kell csüggednie, hiszen a parton is remekül szórakozhat. A friss levegő és napsütés mindig segít kiszakadni a szürke hétköznapokból, a Balaton kínálta gasztronómiai élményekről, csodálatos helyekről és panorámákról nem is beszélve.