Zalaszentgrót látnivalói

Szent Gróth Termálfürdő

Cím Zalaszentgrót Zalabéri út 46.969795 N, 17.057791 E
A Szent Gróth Termálfürdő a Zala völgyében, a TERMÁLVÖLGY-ben, a folyó partján lévő 33 hektáros ligeterdőben, szőlődombok lábánál, ipari üzemektől, nagy forgalmú utaktól távol, a természet ölében a várostól északra fekszik.

A fürdő 2001-ben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, 2003-ban készült el a négy medencét magába foglaló egész évben üzemelő fedett épület, pihenési, felüdülési és szórakozási lehetőséget nyújtva minden korosztály számára.
A környék változatossága és szépsége valamint a fürdő igényes kialakítása egyaránt vonzza mind a hazai, mind pedig a külföldi látogatókat.

A teljes kikapcsolódást nem csak a kellemes termálvíz, a festői környezet és a tiszta levegő, hanem sportlétesítmények - teniszpályák, foci, és strandröplabda pálya, játszótér, lengőteke és a fürdő területén lévő három horgásztó is elősegíti.
Jelenleg 4 szabadtéri (két ülőpados, egy úszó és egy gyermekmedence), 4 fedett medence (egy ülő, úszó- és egy tanmedence, a gyermekeknek pancsoló), valamint egy csúszdás élménymedence várja a vendégeket.

Létesítményünkben a teljes vízfelület jelenleg több mint 1.100 m2.
A fürdőzés mellett egyéb szolgáltatásaink - masszázs, 2X25 fős szauna, 12 személyes gőzkabin, fényterápia, szolárium és fitnessterem - is a vendégek rendelkezésére állnak.

2004 májusától a fürdő területén mediterrán drinkbár, 2 fagylaltozó, 4 büfé és ajándéküzlet működik. Vendégeink napozóágyat, napernyőt, tenisz felszereléseket, labdákat, kerékpárokat és egyéb sportszereket kölcsönözhetnek.
Szent Gróth Termálfürdő, Zalaszentgrót Szent Gróth Termálfürdő, Zalaszentgrót Szent Gróth Termálfürdő, Zalaszentgrót