Zalakaros látnivalói

Zalakarosi Fürdő

Cím Zalakaros Thermál u. 4. 46.547822 N, 17.124817 E
Kapcsolat Telefon: 93/340-420 Web: www.zkf.hu Email küldése
Ez az a hely, ahol a család minden tagja jól érzi magát, mindenki megtalálja a maga kedvenc programját és élvezheti a pancsolás örömeit! Élményfürdőnkben nem csak beltéri, hanem télen is kellemes hőmérsékletű kültéri medence is várja az ide látogató vízkedvelőket.

Bízza rá magát a minden irányból feltörő vízsugarakra és tapasztalja meg a víz éltető, frissítő erejét. A több mint 20 féle vízi attrakciót felsorakoztató medence komplexumunk minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást nyújt, ahol a wellness életérzés garantált.

Szaunavilág az egész családnak, egyedülálló gyermekszaunával!
Az élményfürdőt és a beltéri gyermekvilágot összekötő területen található szauna világunk, ahol a panorámás finn szauna mellett elérhető az országban egyedülálló, kicsik számára is bátran használható gyermekszaunánk. A gyermekszauna 40-45 ̊C hőmérsékleten működik, így a család együtt élvezheti a szaunázás élményét.

Fekete lyuk csúszda a nagyon bátraknak!
A beltéri fekete lyuk csúszda a felnőttek és a nagyobb gyermekek számára is izgalmas élményt nyújt. A folyamatosan tekergő, teljes egészében fedett, cső alakú csúszdában a különféle fény- és színeffektek teszik még különlegesebbé a száguldást. A csúszda időmérővel van felszerelve, így a bátor csúszdázók összemérhetik tudásukat.

Ne feledkezzünk meg a bulizás szerelmeseiről sem!
Járt már nálunk éjszakai fürdőparty-n? Akkor itt az ideje…
Fürdőnk különleges víz alatti fénytechnikával, hangulatos környezetben rendezi meg a népszerű éjszakai bulikat. Tematikus programokkal, DJ-vel, sztárfellépővel várunk mindenkit! A legközelebbi időpont az események menüpont alatt megtalálható.

A Zalakarosi Fürdő az évek során a családosok fellegvárává vált. Nem csak gyógyulást, hanem élményt és erőt is ad az egész család számára.
Beltéri gyermekvilág az év minden napján várja a lurkókat. Többszintes élménymedence, csúszdák, vízijátékok garantálják a vidám és tartalmas időtöltést.

Csúszdák és vizes kalandok
A három, eltérő nehézségi fokozatú csúszda különféle kihívások elé állítja a vállalkozó kedvű gyermekeket. A kis kalandorok a medencék fölé nyúló szigetek között átívelő függőhidakon szárazon is megúszhatják az átkelést, hacsak valaki a szigeteken elhelyezett vízágyúkkal el nem találja őket. A nagyok számára a sok-sok csúszást mászás is követheti a mélyebb vízű medencébe lógatott kötélmászókán. Ágyúk, kötélhágcsó, szigetek: hát mi ez, ha nem egy kincsekkel teli kalózkaland!

A legkisebbeknek kialakított vizes játszótéren az alacsony vízszintnek köszönhetően a tipegő babák is kedvükre pancsolhatnak. Az itt található rózsaszín, virág alakú vízi hinta garantáltan a picik kedvence lesz.

A Zalakarosi Fürdő strandja több mint 12 hektáron helyezkedik el, ahol a fák ölelésében, árnyékos, gondozott parkban élvezhetik a strandolás nyújtotta élményeket. A strand élményfürdőhöz közel eső részén a családok, gyerkőcök és fiatalok számára létrejött aktív zóna ad helyet a mozgalmas nyári strandolásnak.
Zalakarosi Fürdő, Zalakaros Zalakarosi Fürdő, Zalakaros Zalakarosi Fürdő, Zalakaros