Zalakaros látnivalói

Orwa Apartmanok

Cím Zalakaros Cédrus köz 1. 46.556470 N, 17.124677 E
Útvonaltervezés
térkép
Kapcsolat Telefon: 20/350-9550 Web: www.orwa.hu Email küldése
Az ORWA név mögött egy kis családi vállalkozás áll, amely zalakarosi szállás közvetítésével foglalkozik. Zalakaroson nyolc kiadó apartman és egy üdülőház áll kedves vendégeink rendelkezésére, az év minden napján, kedvező árakkal.

Zalakaros egy kedves kis fürdőváros az ország délnyugati részén, a Zalai Dombság határán, az M7 autópálya mellett. A több, mint 50 éves múltra visszatekintő gyógyfürdő mára már világhírű. Az itt található gyógyvíz ugyanis kitűnően alkalmas a különböző ideggyógyászati illetve mozgásszervi problémák kezelésére. Zalakaros nyugodt, zöld környezete pedig nem csak a gyógyulásra, hanem pihenésre és kikapcsolódásra is kiváló. Így üdülése az egész család számára maradandó élményt nyújt.

Zalakaroson az apartman szállás a legnépszerűbb magánszállás fajta, hiszen a szállodai árak alatt, de nagyobb kényelemben és rugalmasabban lakhat. Mi a város központjában, mégis zöldövezetben, két szomszédos apartmanházban kínáljuk kiadó apartmanjainkat. Az apartmanok közvetlen közelében található kiadó vendégházunk is, amely kiváló választás ha nagyobb társasággal érkeznének vagy zavartalan nyaralásra vágynak.
Zalakaros_Orwa_apartman_1.webp Zalakaros_Orwa_apartman_2.webp Zalakaros_Orwa_apartman_3.webp