Zalaegerszeg látnivalói

Aquatherma Termálfalu és Kemping

Cím Zalaegerszeg Ságod, Tó utca 46.866050 N, 16.817765 E
2005. június 3-án nyitotta meg kapuját a zalaegerszegi AQUACITY VÍZICSÚSZDA- ÉS ÉLMÉNYPARK és a TERMÁLFÜRDÕ szomszédságában, a Gébárti-tó félszigetén fekvõ AQUATHERMA TERMÁLFALU ÉS KEMPING.

Az újonnan épült festõi szépségû létesítményt, környezetét és sokszínûségét tekintve egyaránt méltán említhetjük egy lapon, más nyugat-európai kempingekkel.

KAPACITÁS
12db 4 ágyas fa appartmanház (63m2) (max. 4+1 fõ)
13db lakóautó parcella (100m2) (max. 6fõ/autó)
50db sátorhely parcella (50m2)
100 fõs galériás étterem
30 fõs fedett kemencés terasz
20db zárt személygépkocsi parkolóhely

A Termálfalu 12 db, egyenként 4 - 5 személyes 63 m2-es korszerû rönkfa apartman házból áll, melyek két külön szobával, teljesen felszerelt modern konyhával, saját melegvizes tusolóval, tágas nappalival és fedett kis terasszal várják egész évben a vendégeket. A házak melegvíz ellátását a közelben feltörõ forró termálvíz biztosítja, valamint korszerû fûtésüket is a környezetbarát geotermikus energiának köszönhetik.

A falu barátságos jellegét a központban álló harangláb és a sok finomságot ígérõ kemence teszi még hangulatosabbá. Mindemellett a Vadkacsa Vendéglõ egyedi étlapkínálatával és bõséges ételeivel várja a pihenni vágyó turistákat. A vendéglõ belsõ termei max. 120 fõs baráti társaságoknak, céges rendezvényeknek biztosít helyet. Az étterem teraszáról kellemes kilátás nyílik a Gébárti tó partján fekvõ rönkházakra.

Faházakon kívül kempingünk még 13 db 100 m2-es áram-, víz- és szennyvízcsatlakozással, valamint további 30 db, árammal ellátott parcellával rendelkezik, melyet lakókocsik, lakóautók vehetnek igénybe.
Sátoros vendégeink 80 - 100 m2-es teraszos, árammal ellátott parcellákon pihenhetnek és gyönyörködhetnek a Gébárti-tó és a kemping varázslatos környezetében.

A kempingben recepció, hideg- melegvizes mosdó, zuhanyzó, közös konyha, mosókonyha, csizmamosó, kutyamosó, illetve tûzrakóhely áll a kempinglakók rendelkezésére. Mozgássérült vendégeink részére az akadálymentes közlekedés mellett speciális mosdó-WC is biztosított. Mindezek mellett internetezési lehetõség kínál nyugodt pihenést az ide érkezõknek.

SZOLGÁLTATÁSOK:
Igénybe vehetõ fizetõs szolgáltatások:
Étterem, sörözõ
Kültéri kemence
Horgászás
Vizibiciklizés
Csónakázás
TermálfürdõZalaegerszeg - AquaCity Vízicsúszda- és Élménypark
AquaCity

Igénybe vehetõ nem fizetõs szolgáltatások:
WLAN internet
játszótér
lengõteke
ping-pong asztal
focipálya
strandröplabda pálya
tóstrand fürdõ
csizma tisztító
kutyamosó

Kikapcsolódásként a 200 m-re található Termálfürdõ fürdõ-, szauna,- és masszázsszolgáltatásaival kényeztethetik magukat a pihenni vágyók, illetve az AquaCity Vízicsúszda- és Élménypark június közepétõl augusztus végéig 13 óriáscsúszdával, 5 gyermekcsúszdával, hullámmedencével, lassú folyóval, gyermek- és bébi medencével, strandmedencével, jacuzzi medencékkel és kilátótoronnyal várja a szórakozni vágyókat.Zalaegerszeg - Gébárti tó

További szabadidõs programokat kínál a Gébárti tó, ahol a szabad strandon természetes környezetben úszhatnak vizibiciklizhetnek, csónakázhatnak, horgászhatnak. A környék számos lehetõséget biztosít kirándulásokhoz, túrákhoz, ahol a látogatók megtekinthetik Zalaegerszeg, Zala megye, illetve Magyarország kimeríthetetlen szépségeit.
Aquatherma Termálfalu és Kemping, Zalaegerszeg Aquatherma Termálfalu és Kemping, Zalaegerszeg Aquatherma Termálfalu és Kemping, Zalaegerszeg