Vonyarcvashegy látnivalói

Napórás Vendégház

Cím Vonyarcvashegy Helikon utca 17. 46.766783 N, 17.307683 E
Szeretettel ajánlom Napórás Vendégházunkat Vonyarcvashegyen.

A ház felső szintjén található külön bejárattal, 2 apartman melyek külön-külön és egyben is kivehetőek. Napsugár apartmanunk balatoni panorámás, nagy teraszos 2 szobás, fürdőszobás valamint a Vadrózsa apartmanunk amely Balatonra rész panorámás francia erkélyes, szintén 2 szobás, fürdőszobás.

A közösségi térben a konyha kapott helyet. Összesen a két apartmanban max 8 felnőtt és 2 baba fér el (babaágyat, etetőszéket, pelenkázót biztosítunk) kényelmesen.
Kertben sütögetési, bográcsozási lehetőség, kis gyerekeknek kerti játékok.
SUP, bérelhető a felnőtteknek.

Ha szeretnének kikapcsolódni, pihenni, kirándulni, fürdeni, jókat enni és borozni ne habozzanak és keressék fel honlapunkat ahol érdeklődni és foglalni is tudnak. Közelben Hévíz vagy a Zenit Hotel kínál fantasztikus wellness lehetőségeket. A Bock Bisztró Balaton pedig a gasztronómia területén csábítja el a vendégeket.
www.naporashaz.hu

A környék programlehetőségekben gazdag. Keszthely, Sümeg, Tapolca, Hévíz, Badacsony, Szigliget, Kehida Thermál Fürdő, Zalakaros, Kis-Balaton, Kilátók, valamint számos túraútvonal kínál megannyi lehetőséget. Közelben gyermekbarát strandok várják a kicsiket Vonyarcvashegyen és Gyenesdiáson.

A környezet, a panoráma meseszép!
Jöjjenek és fedezzék fel!
OTP Szép Kártyát elfogadunk.
Szeretettel várjuk Önöket!
NTAK szám: MA22031571
Napórás Vendégház, Vonyarcvashegy Napórás Vendégház, Vonyarcvashegy Napórás Vendégház, Vonyarcvashegy Napórás Vendégház, Vonyarcvashegy