Vonyarcvashegy látnivalói

Cser-völgyi Pihenőhely

Cím Vonyarcvashegy külterület 46.781912 N, 17.319147 E
Útvonaltervezés
térkép
Kapcsolat Web: www.vonyarcvashegy.hu
Felújított állapotban várja a túrázókat a Keszthelyi – hegységben a Cser-völgyi erdei pihenőhely. A Bakonyerdő Zrt. ökoturisztikai pályázatának részeként 12 millió forintból szépült meg az erdei kirándulóhely. Esőbeállóval és több sütőhellyel is bővült az erdő közepén található pihenőhely.

Nem csak a vonyarcvashegyiek tetszését nyerte el a megújult Cser –völgyi erdei pihenőhely, hanem a túrázóknak is ideális megállóhely lesz. Az átadáson fel is avatták a bográcsozóhelyet. Finom disznópörköltet készítettek a meghívottaknak. A Cser – völgyi pihenőhely is ennek az átfogó ökoturisztikai fejlesztésnek a része. Több kilátó, esőbeálló, pihenőhely és erdei ösvények újultak és újulnak meg.

A vonyarcvashegyhez közeli erdőben található pihenőhely családbarát, hiszen egy játszótér várja a legkisebbeket. A pihenőhely minden természetkedvelő kirándulónak megfelelő helyet biztosít egy kis megállóra vagy sütésre – főzésre, akár baráti összejövetelekre.

Az ideérkező kirándulók süthetnek, főzhetnek a Cser–völgyi pihenőhelyen.
Vonyarcvashegy_Cser_Volgyi_pihenohely_1.webp Vonyarcvashegy_Cser_Volgyi_pihenohely_2.webp Vonyarcvashegy_Cser_Volgyi_pihenohely_3.webp