Visegrád látnivalói

Aquamarina Hotel Visegrád

Cím Visegrád Duna-parti út 2. (Révkikötő) 47.7862120 N, 18.9660498 E
A 40 szobás Aquamarina szállodahajó a Duna legszebb zöldövezetében, a Dunakanyarban Visegrádon horgonyoz. Az Aquamarina hajó fedélzetéről páratlan kilátás nyílik Visegrádra és a Dunakanyarra.

Az egyedülálló kilátás és panoráma kiegészülve a szállodahajó nyújtotta kényelemmel, igazán pihentető és feltöltő élményt nyújt minden korosztály számára.

Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek is sok-sok programmal tudunk szolgálni. Hiszen Visegrád központi részén horgonyzunk. A hajótól könnyen elérhető számos közkedvelt program és kirándulóhely.

A szobák légkondicionáltak, zuhanyzóval illetve fürdőszobával, okostelevízióval, telefonnal, internet hozzáféréssel vannak ellátva.

Hajónk az Orosz cári dinasztia megrendelésére készült 1903-ban a Szomorszkij hajógyárban. A hajó gőzgépének egy része a mai napig megtekinthető exklúzív kávézó termünknél, igazán lenyűgöző üvegpadlón keresztül.

A hajó főleg az Orosz folyamokon (Kaukázus, Merkúr) teljesített szolgálatot.
NTAK szám: SZ23068750
Aquamarina Hotel Visegrád, Visegrád Aquamarina Hotel Visegrád, Visegrád Aquamarina Hotel Visegrád, Visegrád Aquamarina Hotel Visegrád, Visegrád