Visegrád látnivalói

Apátkúti Vadászház

Cím Visegrád Apátkúti völgy 47.765325 N, 18.980592 E
A Pilisi Parkerdő területén évezredes hagyományokra tekint vissza a vadászat. A vadban bővelkedő erdőségek vonzereje hozzájárult a nagyobb települések kialakulásához és a királyi székhelyek megtelepedéséhez egyaránt.

Napjainkban a Pilisi Parkerdő Zrt. Visegrádi Erdészete szakszerű vadgazdálkodási tevékenységének részeként változatos vadászati lehetőségeket kínál hozzávetőleg 8000 hektár jellemzően dombvidéki és hegyvidéki vadászterületein. A nyári őzbak vadászat mellett mezőgazdasági területeken lehetőség nyílik egyéni vaddisznó vadászatra is. Ősszel-télen pedig elsősorban a trófeás vad (gímszarvas bika, muflon kos), valamint vaddisznó egyéni és társas vadászatára biztosít élményekben gazdag lehetőséget.

Vadászházunkban 5 hangulatos szoba áll rendelkezésre, így egyidejűleg akár 18 fő számára is szálláslehetőséget tudunk biztosítani.

Konyhánk filozófiájának középpontjában a mindig friss és szezonális alapanyagok használata mellett a Dunakanyar adta természeti lehetőségek teljeskörű kiaknázása áll, szoros együttműködésben a helyi kistermelőkkel.
Visegrad_Apatkuti_Vadaszhaz_1.webp Visegrad_Apatkuti_Vadaszhaz_2.webp Visegrad_Apatkuti_Vadaszhaz_3.webp