Veszprém látnivalói

Hotel Gizella

Cím Veszprém Jókai u. 48. 47.097050 N, 17.901410 E
Az első magyar királynéról elnevezett szállodánk Veszprém egyik legrégibb negyedében, már az Árpád-korban létező városrészben található. Az épületet a Séd patak partján, a Szent Benedek hegy szikláinak tövében a káptalani jószágkormányzóság építtette az 1790-es években, amely ma védett műemlék. Az államosítás után iskolaként működött. A rohamos állagromlás miatt a múlt század végére az épület puszta fennmaradása is kétségessé vált.

A felújítás során igyekeztünk korunk követelményeinek megfelelő, de az épület későbarokk jellegét, hangulatát megőrző szállodát kialakítani.
Örülnénk, ha vendégünk lenne! Reméljük, hogy a történelmet idéző hely, a nyugodt, békés környezet segít néhány kellemes napot szerezni felgyorsult világunkban.

A több, mint 200 éves műemléképület 22 szobájában és belső tereiben a múltból örökölt patinás környezet ötvöződik korunk természetes eleganciájával. A főépülettől 50 méterre a patak mellett található kétszintes apartmanházunk, mely rendelkezik külön, zárt parkolóval. Az apartmanházban 6 szoba található, amelyek a családok körében is népszerűek.
Veszprem_Hotel_Gizella_1.webp Veszprem_Hotel_Gizella_2.webp Veszprem_Hotel_Gizella_3.webp Veszprem_Hotel_Gizella_4.webp