Vértesszőlős látnivalói

Top Hotel Vértesszőlős

Cím Vértesszőlős Határ út hrsz 092/4 47.607588 N, 18.384393 E
Kapcsolat Telefon: 30/172-3562 Web: www.hoteltop.hu Email küldése
Hotelünk az M1-es autópálya tatabányai lejárójánál az 1-es út mellett található. Új épületben igényesen felszerelt, komfortos szobáinkban várjuk vendégeinket. A szállodában 21 db kétágyas és 1 db háromágyas nem dohányzós, zuhanyzós szoba várja a vendégeket, többsége kilátással a környező zöld területekre, hegyoldalra.

Szobáink nagyrésze 1 vagy 2 fő részére is pótágyazható. A szobákban megtalálható: Hűtőszekrény, síkképernyős TV, légkondicionáló, wifi, törölköző, folyékony szappan, bekészítés a szobákba: poharak.

Kérje kollégáink segítségét a legkényelmesebb elhelyezés érdekében! A szoba foglaláshoz kamerával megfigyelt ingyenes parkoló is tartozik!

A nap bármely szakában kellemes hangulatban fogyaszthatja el kávézónkban a helyben sütött péksüteményt, szendvicset egy finom olasz kávé, capuccino vagy tea kíséretében. Hivatalos megbeszélések lebonyolításához igény szerint akár külön tárgyaló helyiséget biztosítunk.
NTAK szám: SZ19000657
Top Hotel Vértesszőlős, Vértesszőlős Top Hotel Vértesszőlős, Vértesszőlős Top Hotel Vértesszőlős, Vértesszőlős Top Hotel Vértesszőlős, Vértesszőlős