Veresegyház látnivalói

Sétarepülés

Cím Veresegyház Repülőtér 47.638443 N, 19.259788 E
Vállalkozásunk több évtizedes múltra tekinthet vissza a kisgépes repülés területén. Vitorlázó sportrepüléssel 1981 óta, motoros repüléssel 1989 óta, helikopteres repüléssel pedig 1997 óta foglalkozunk. Az eltelt időszak alatt megszerzett tapasztalatokat felhasználva 2009-ben megteremtettük a feltételeit, hogy a sétarepülést önálló vállalkozásként East Line Air Team néven folytassuk.
A hazai és Európai Uniós jogszabályoknak megfelelően rendelkezünk az ellenszolgáltatásért végzett, kereskedelmi célú légiközlekedési tevékenységekhez szükséges hatósági engedélyekkel.

Sétarepüléseink során legfontosabb szempont számunkra a vendégeink biztonsága. Vállalkozásunk színvonalát jellemzi, hogy repüléseinket a kereskedelmi üzembentartási engedélyünkben meghatározott, szigorú feltételek betartásával és kizárólag kellő szakmai tapasztalattal rendelkező, hivatásos oktató pilóta alkalmazásával végezzük.

Veresegyházi repülőterünkről a népszerű Budapest panoráma és Dunakanyar sétarepüléseinket egyre többen veszik igénybe. Repülőterünk céges rendezvények, családi, baráti összejövetelek lebonyolítására is alkalmas, ahol lehetőség nyílik sétarepüléssel színesíteni a programkínálatot.
Sétarepülések alkalmával Ön is belekóstolhat a repülés szépségébe, megajándékozhatja családját, barátait, üzleti partnereit egy csodálatos élménnyel.
Sétarepülés, Veresegyház Sétarepülés, Veresegyház Sétarepülés, Veresegyház