Veresegyház látnivalói

Ivacsi horgásztó

Cím Veresegyház Tölgy u. 47.646189 N, 19.275856 E
Kapcsolat Telefon: 70/657-5568
Amennyiben nyugalomra, pihenésre vágyik vagy horgászattal szeretne kikapcsolódni, akkor hozzánk kell ellátogatnia!

Az ivacsi-tavat 1987-ben a már meglévő lápos terület kotrásával és a Folyás-patak, valamint a Sződ-Rákos-patak duzzasztásával alakították ki. A tó területe 5,8 ha, átlagos vízmélysége 2 m. Folyamatos és intenzív haltelepítés folyik a tavon.
Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, compó.

A horgásztó legfőbb jellemzői a hangulatos természeti környezet, a végtelenül nyugodt körülmények és a halban gazdag vízterület. A tó rendkívül tiszta vízzel rendelkezik, ami köszönhető a két patak vízének és azoknak a természetes forrásoknak, melyek közvetlenül a tavat táplálják. A halak számára rendkívül kellemes életteret, megfelelő növekedést, és egészségi állapotot biztosítva.
A parti rész kellemesen kialakított, családias hangulattal rendelkezik, melyen 65 db horgászállás van (ezekből 3 db a mozgássérültek számára lett kialakítva, vízszintesre betonozva). A napijegyet a horgásztó területén található halőrházban lehet megváltani.

A tó területén található Haldorádó étteremben kényelmesen, családias körülmények között ebédelhet. Ezen kívül lehetőség van külön az erre kijelölt helyen bográcsozni, amihez minden felszerelést biztosítunk.

Az infrastruktúra folyamatos fejlesztése révén a közeljövőben 2 db 4 ágyas igény szerint fűthető, árammal, hűtővel, Tv-vel, wifi elérhetőséggel ellátott faház is kialakításra kerül. Természetesen a horgászoknak is külön ki lett alakítva igényes illemhely, melyben a zuhanyzási lehetőség kialakítása folyamatban van.

A közelben kemping, termálfürdő, szálláslehetőség és kb. 2 km-re található a veresegyházi medveotthon, ahol nemcsak medvék, hanem más állatok is fellelhetőek.

Az elsődleges cél a nyugodt, zavartalan sporthorgászat megteremtése, vállaljuk céges horgászversenyek megszervezését, valamint a két patak befolyása között kialakított félsziget ideális helyszínt biztosít a különböző csapatépítő tréningeknek, táboroknak.

Az éjjel-nappali horgászat és kellemes kikapcsolódás az egész család számára biztosított.
Egészséges időtöltést és jó horgász szerencsét kívánunk.
Ivacsi horgásztó, Veresegyház