Vásárosnamény látnivalói

Szilva Termál- és Wellnesfürdő

Cím Vásárosnamény Beregszászi u. 1/b. 48.126180 N, 22.321302 E
A három folyó, a Tisza, a Szamos és a Kraszna folyó találkozásától mindössze 2 km távolságra található, közvetlenül a Kraszna folyó partján épült meg közel tizedik esztendeje a Szilva Termál- és Wellnessfürdő.

Három fedett (termál medence, vízi óvoda, úszómedence) és egy nyitott medencéjével egész évben folyamatosan fogadja vendégeit.

A 700 méteres mélységből felszínre törő 45 °C-os alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíz nagy mennyiségben tartalmaz nátriumot, kloridot és szulfátot.
Hatóanyagai jótékonyan hatnak az emésztőszervi, izületi és krónikus nőgyógyászati megbetegedések kezelésére, továbbá elősegíti az érbetegségek gyógyulását.

A fürdő wellness szolgáltatásaink segítik a látogatók testi és szellemi felfrissülését.
A pihentető pezsgőmedence, a nedves és száraz szauna, a gőzkabin, valamint a különféle masszázsok frissítő, méregtelenítő hatásának köszönhetően megújul a vendégek szervezete.

A Szilva Wellness és Termálfürdő számtalan kiaknázatlan regionális látnivaló, természeti kincs, turisztikai célpont kiindulója és végpontja, színtere rendezvényeknek, hang- és sportversenyeknek, koncerteknek, kulturális programoknak.
Szilva Termál- és Wellnesfürdő, Vásárosnamény Szilva Termál- és Wellnesfürdő, Vásárosnamény Szilva Termál- és Wellnesfürdő, Vásárosnamény