Vajta látnivalói

Szőlőskert Vendégház

Cím Vajta József Attila út 3. 46.720218 N, 18.661721 E
Kapcsolat Telefon: 30/979-1365 Web: www.azitop.hu Email küldése
Szőlőskert vendégházunkat a falusi turizmus keretein belül működtetjük Vajtán. A területünkön található egy autentikus parasztház két külön lakóegységgel és van két faházunk, így összesen 16 főt tudunk fogadni kényelmesen.

Lehetőség van még sátorozásra is. Tartozik még a szállásokhoz két jól felszerelt konyha, zuhanyozós hideg-meleg vizes fürdők, WC-ék, amelyek mozgáskorlátozottak által is használhatóak.

Szauna, nyáron külső medence és jakuzzi várja a pihenni vágyókat. Csendes, nyugodt falusias környezet, saját halastóval, a közelben lovaglási lehetőséggel, nagy területtel (1 hektár), pihenő helyekkel, kinti főzési (bográcsolás, grillezés) lehetőséggel.

A gyerekes családokról sem feledkeztünk el, játszótér is van az udvarban. /homokozó, hinták, csúszda, mászóka, babaház ugrálóvár./ Vajtát érinti és áthalad a zöld és a piros turista útvonal. Tőlünk pár méterre van az igazoló állomásuk is.

A Szőlőskert Vendégház alkalmas legény-, illetve lánybúcsúk, családi és baráti összejövetelek tartására, táboroztatásra.
Parkoló hely van a ház előtt is, de az udvarban is alakítottunk ki 3-4 autónyi „parkolót".

Szeretettel várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyókat!
Vajta_Szoloskert_Vendeghaz_.webp Vajta_Szoloskert_Vendeghaz_2.webp Vajta_Szoloskert_Vendeghaz_3.webp