Vajszló látnivalói

Lázár Vendégház

Cím Vajszló Kossuth u. 46. 45.857838 N, 17.987855 E
Útvonaltervezés
Kellemes környezetben, korszerűen felszerelt apartmanokkal, és mégis a régmúltat idéző miliőben töltheti el pihenésre szánt idejét családjával, barátaival. Az Ön kényelmét szolgálja a minden igényt kielégítő konyha étkezővel, a modern fürdő, valamint a századelőt idéző régi bútorokkal berendezett, fagerendás, deszkamennyezetes szoba apartmanonként.

A vendégházban három ilyen apartman található, melyek összesen 10 fő elhelyezését biztosítják (1. lakás: 4 fő, 2. lakás: 4 fő, 3. lakás: 2 fő). A szobák kérésre pótágyazhatók.

Zavartalan pihenését, szórakozását a zárt udvarban felépített filagória (grillezővel, bográcsos főzésre alkalmas főzőhellyel és kerti bútorokkal), hintaágy, valamint gyermek medence biztosítja. Az udvarban szőlőlugas, kétszáz éves prés régi szőlőművelési-szüreti eszközökkel díszítve várja az iddogálni szándékozókat. A vendégházhoz tartozó hatalmas kertben pedig szabadon sétálhat a gyümölcsfák között. A gyülömcsös végénél kezdődik a határ, melyet erdőség zár le.
A zárt udvarban kialakított parkolók biztosítják az autók biztonságos tárolását.

Egész évben várjuk érdeklődését! Igény szerint étkezési lehetőséget is biztosítunk.
Kirandulastervezo-Vajszlo-Lazar-Vendeghaz-1.jpg Kirandulastervezo-Vajszlo-Lazar-Vendeghaz-2.jpg Kirandulastervezo-Vajszlo-Lazar-Vendeghaz-3.jpg