Vadna látnivalói

Vadna Park

Cím Vadna 26-os út 48.271707 N, 20.546510 E
Köszöntünk a Vadna-Park virtuális világában, örülünk, hogy megtaláltál minket! A szlovák-magyar határ bánrévei átkelőjétől alig 20, Miskolctól 30, Kazincbarcikától pedig 7 km-re Vadna település határában, csodálatos természeti környezetben hívogatja az arra járót egy fürdős, kikapcsolódós, horgászós, nyaralós, táborozós, sportolós, evős-ivós, bulizós hely, a Vadna-Park Üdülőközpont.

A kilencven hektáros területen, a Bükk hegység lábainál fekvő üdülőparadicsom egy huszonkét hektáros kristálytiszta vizű tó köré épült. Könnyedén megközelíthető, hiszen a Miskolc-Bánréve útvonal mentén van közvetlenül, a parkolás ingyenes és egyszerű.

Az üdülőcentrum az elmúlt években olyan robbanásszerű fejlődésen-fejlesztésen ment keresztül, hogy napjainkban rendkívül látogatott és népszerű kikapcsolódási és üdülési célpont lett. A számos szolgáltatás és a földrajzi fekvésből adódó lehetőségek miatt mind a fiatalok, családosok és az idősebb korosztály számára ideális helyszín egy hétvége vagy akár egy hosszabb pihenés eltöltésére.

Az üdülőpark kialakításakor, fejlesztésekor nagyon fontos szempont volt, hogy a családok, s azon belül minden korosztály számára egyszerre kínáljon aktív vagy passzív pihenési lehetőséget.

Így egy nyugodt és elhatárolt partszakaszon télen-nyáron üzemelő horgászhelyek várják a látogatókat; évente kétszer pedig nagy mennyiségű nemes halat telepítünk a tóba. Ettől kicsit távolabb két különböző strandszakasz biztosítja az igényes nyári vizes programot. Az egyik a gyerekekkel érkező családoknak, mely biztonságos és a mélyvíztől elzárt terület, míg a másik, beach jelleggel kialakított pedig elsősorban a bulizós fiataloknak nyújt ideális körülményeket. Ezekhez kapcsolódva vendéglátó-ipari egységeink helyben gondoskodnak a pihenőkről: a parton beach-bár és hagyományos strandbüfé jellegű étterem is található.

S valljuk be őszintén, ki ne szeretné szikrázó napsütésben, nyugágyban ülve, jéghideg sört vagy egy pohár finom bort kóstolva kipihenni a mindennapok fáradalmait… Ha pedig egy kicsit sportosabbra venné a relax időszakot, ingyenesen használhatja modern fitness parkunkat, illetve családosok gyerkőceikkel a játszóterünket. Valamint számos egyéb vizes-szolgáltatás is igénybe vehető: jet-sky, wakeboard, fánkozás, búvároktatás. S aki nem egy, hanem több napot is szívesen eltöltene eme földi paradicsomban, annak különböző kategóriájú szálláslehetőségeket kínálunk: öt darab, egyenként 54 m2-es, önálló konyhával, nappalival, két hálószobával rendelkező, hat fős apartman jellegű nyaralóházunk egyszerre harminc fő nagyon komfortos és kényelmes elhelyezését biztosítja. Bungalóink közös fürdő és konyha igénybevételével bérelhetőek, illetve parkunkban egy modern camping is kialakításra került, itt lakókocsi és sátorhely egyaránt rendelkezésre áll.

A nyári időszakban számos könnyűzenei, céges és egyéb program házigazdája a Vadna-Park és minden nyáron több alkalommal megrendezésre kerül a Bikini-Pool Party neves DJ-kel és fellépőkkel.

Aki pedig egész évben szívesen élvezné a park nyújtotta a szolgáltatásokat, vagy csak szívesen pihenne egy tó partján a saját házában, annak is kiváló lehetőséget tudunk kínálni. Ugyanis kialakítottunk egy zárt üdülőtelepet, mely egész évben őrzött és használható, s ahol még 365-560 m2 közötti telkek vásárolhatóak. Vagyis akár Te is a vadna-parki közösség tagja lehetsz, s miközben élvezed a park összes előnyét és szolgáltatását, mégis „otthon” vagy. Miután kiváló a közlekedés, s elérhető közelségben van jó néhány kiemelkedő és népszerű turisztikai célpont, mint például Szilvásvárad, Eger, Aggtelek, Jósvafő és a Bükk hegység, így a telekvásárlás befektetésnek is kiváló. De ha csak pihenésre, nyugalomra vágysz, akkor is tökéletes választás a Vadna-Park!

Ha kíváncsi vagy erre a gyöngyszemre, látogass el hozzánk; horgászokat egész évben, szállóvendégeket – időjárástól függően - áprilistól októberig, strandolni, pihenni vágyókat pedig általában májustól októberig fogadunk. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, dobj be egy törölközőt, esetleg egy fogkefét, s irány a Vadna-park!
Vadna Park, Vadna Vadna Park, Vadna Vadna Park, Vadna