Újlengyel látnivalói

Akác-tanya

Cím Újlengyel Hernádi dűlő 18. 47.215364 N, 19.458322 E
Kapcsolat Telefon: 30/964-8272 Web: www.akactanya.hu Email küldése
Jó hangulat és otthonos környezet…
Az Akác-tanya a finn-magyar tulajdonban lévő Innatura Hungary Kft. által üzemeltetett agroturisztikai komplexum, ahol lehetőség van a szálláson kívül különböző magán- és céges rendezvények lebonyolítására, táborok, túrák stb. teljes körű megszervezésére.
De aki csak pusztán kikapcsolódásra, nyugalomra vágyik, az Akác-tanyán kipihenheti a hétköznapok fáradalmait, szolgáltatásaink a felfrissülésben is segítenek. Szálláshelyünk szobái és faházai 3 illetve 4 napraforgós besorolású minősített magánszálláshelyek.
S bár csak fél órára vagyunk a nagyvárostól, aki ideérkezik, sokkal nagyobbnak érzi a távolságot, hiszen ide nem ér el a városi zaj és stressz, itt az élet visszatér a természetes kerékvágásba, biztosítva a teljes feltöltődést.

Különleges szaunaélménnyel várunk
Szálláshely-kínálatunk új, kényelmes szobákkal bővült, a lakóautókkal érkezők számára tágas parkolót alakítottunk ki a házak közelében.
Megépült a Magyarországon egyedülálló Sauna Boulevard részeként a füstös szauna, a vályog- és a jurtaszauna, a meleg sós vizű dézsa, ahol kellemesen lebegve lehet gyönyörködni akár az augusztusi csillaghullásban akár szilveszteri hóesésben.

NTAK regisztrációs szám: EG19023259, EG19023266, EG19023273
Akác-tanya, Újlengyel Akác-tanya, Újlengyel Akác-tanya, Újlengyel Akác-tanya, Újlengyel