Törtel látnivalói

Kákástó Horászpark

Cím Törtel Kákástó dűlő 93. 47.102949 N, 19.933983 E
Vállaljuk horgász vagy baráti csoportok, illetve családi programok lebonyolítását. A horgász park területén családi napok, tréningek, ballagások, osztálytalálkozók, születésnapi bulik, céges rendezvények, csapatépítő és vállalati horgászversenyek lebonyolítását saját eszköz rendszerrel, több éves tapasztalattal garantáljuk.

Beépített rendezvénytermünkben bármely évszakban vállaljuk a rendezvények lebonyolítását.

Remek kikapcsolódást nyújtanak a horgász park területén található bográcshelyek és sütögetők, melyek lehetőséget nyújtanak kerti partik, piknikek rendezésére is. Vendégeljék meg barátaikat, családtagjaikat, munkatársaikat.

Gyermekeiknek figyelmébe ajánljuk a horgász park területén található játszóteret és focipályát szép környezetben.

A horgásztó 2019 év végén átalakításra illetve bővítésre került azért, hogy a horgászat még kényelmesebb és szórakoztatóbb legyen kedves vendégeinknek.

Az eddig is szép számban található halfaunát az idei évben bővíteni fogjuk nagyméretű 10-15+-os halakkal, emellett már készülünk az idei nyitási telepítésünkhöz várható halak ponty, amur, kárász, keszeg, és ahogy fent említettem nagytestű halak.

A megszokott formában horgász shopunk biztosítja a jó minőségű horgász cikkeket és takarmányozási kellékeket is.

Szállásaink ebben az évben is rendelkezésre állnak rövidebb-hosszabb idő eltöltésére is kiválóan alkalmasak.

Apartman ház
Az apartman a mai igényeknek megfelelően lett berendezve, az apartman az alábbi helyiségekből áll: 2 szoba, fürdő, WC; nappali, konyha, étkező. Az Apartmanban található: hűtő mikrohullámú sütő a konyha minden szükséges eszközzel felszerelt, LCD tv, asztal, székek, szekrény. A tó mögött játszótér található a gyermekek részére, és a focizni szerető vendégeink egy 20m×40m pályát találnak. Egy 60 férőhelyes fedett terasz grillsütővel, nyársalókkal Kisebb baráti társaságok, családok részére ajánljuk.
Az Apartman ház 8 személyes.

Faházak
Jelenleg, 2 faházunk bérelhető. A faházak mind négyszemélyesek.
Faházakban található: fagyasztós hűtő, mikrohullámú sütő, LCD tv, felhúzott ágynemű minden ágyon, polc, szekrény. Mind 2 faház klimatizált.
A faházak esetében a mosdó és a tusoló koedukáltan közös. A tusolók, és a WC 10 méterre találhatóak a faháztól.

A szállásokon és a tóparton a wifi díjmentesen használható.
Tortel_Kakas_horgaszto.webp Tortel_Kakasto_2.webp Tortel_Kakasto_3.webp