Tiszakécske látnivalói

Barack Thermal Resort

Cím Tiszakécske Rózsabarack tér 2. 46.937055 N, 20.121471 E
MEGÉRKEZNI JÓ, HAZAÉRKEZNI MÉG JOBB!
Nálunk, Tiszakécskén ez az érzés keríti hatalmába a vendéget, köszönhetően a háborítatlan vidéki nyugalomnak, és annak az őszinte vendégszeretetnek, amellyel fogadjuk. Hiába, a tradíció kötelez: családi vállalkozás vagyunk, családias hangulattal, immár 37 éve!

A Tisza ölelésében, néhány lépésre a folyóparttól 1984-ben kezdődött komplexumunk története. Családunk akkor vette át a fürdő üzemeltetését, amelyet évről évre tovább szépítettünk és bővítettünk.

Modern gyógyászati részleg, új medencék, szaunavilág, családbarát fejlesztések követték egymást, később pedig mindez szálláshelyekkel is kiegészült: kempinggel, apartmanokkal és 50 szobás, négycsillagos szállodával gazdagodott a kínálat.

Vendégeink gyógyhely minősítésű, kedves, nyugodt kisváros üdülőövezetében pihenhetnek, közel a folyóparthoz. Komplexumunkban többféle szálláslehetőség közül választhatnak. Aki elegánsabb környezetre vágyik, megszállhat az újszerű és modern, négycsillagos hotelszobában, ahol a földszinti fürdőszobákban még gyógyvíz is folyik a csapból. Aki a tágas tereket és zöld környezetet kedveli, választhatja a skandináv dizájnban épült, saját fűtött medencével rendelkező prémium apartmanunk valamelyikét, vagy a thermal apartmanokat, amelyek közvetlenül a fürdő területén találhatók. Ha pedig inkább a lazább, szabadabb életérzést keresik, a kemping az ideális választás.

Valamennyi vendégünk számára gazdag szaunavilág, sokoldalú fürdő, wellness és gyógyászat áll rendelkezésre kényeztető kezelésekkel.

Küldetésünknek tekintjük az állandó magas színvonalat és az otthonos, hangulatos környezet megteremtését.

Mára családunk két generációja dolgozik a komplexumban. Figyelünk rá, hogy ne csak a szokásaink és a hagyományaink, de a megszerzett tudás és tapasztalat is apáról fiúra, anyáról lányára szálljon.
Barack Thermal Resort, Tiszakécske Barack Thermal Resort, Tiszakécske Barack Thermal Resort, Tiszakécske Barack Thermal Resort, Tiszakécske