Tihany látnivalói

Levander Látványműhely

Cím Tihany Major utca 65. 46.909548 N, 17.888335 E
Látogasson el Hozzánk, tudjon meg többet a levendula eredetéről, hazai – elsősorban helyi – vonatkozásáról. Tekintse meg a tihanyi levendula lepárlót, akár működés közben is, illetve a látványműhelyet, ahol a helyi levendulaolaj felhasználásával készülnek a helyi termékek, szappanok és natúrkozmetikumok.
Szeretettel várjuk a családokat is, bízunk benne, hogy az interaktív, játékos elemeket a gyerekek is élvezni fogják.

Levendula kiállításunkkal azonos épületben kapott helyet Látványműhelyünk, ahol büszkén mutatjuk meg Önöknek, hogyan készülnek natúrkozmetikumaink.

Látványműhelyünk kialakításánál fontos szempontot képviselt, hogy megőrizzük azt az egyedülálló értéket, amit dr. Bittera Gyula, vegyészmérnöknek köszönhetően a levendula képvisel Tihanyban 1926 óta.

Őrizve ezt a történelmi múltat, használtunk fel olyan újrahasznosított faelemeket bútorainkban, amik közel 100 évesek, használunk, illetve kiállítunk olyan gyógyszertári laboreszközöket, tárgyakat, amik szintén a régi időket hozza vissza, ötvözve ezt a jelen kor modern stílusával és technológiai tudásával, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjunk, helyben készült termékeket előállítani.

Szeretettel várjuk Önt a Lavender Tihany műhelyében, ahol betekintést nyerhet mindennapi munkánkba, megtekintheti a levenduláról és annak feldolgozásáról szóló kiállításunkat, valamint Tihany levendula lepárlóját is, ahonnan a védjegyezett levendulaolajok kerülnek ki.
Levander Látványműhely, Tihany Levander Látványműhely, Tihany Levander Látványműhely, Tihany Levander Látványműhely, Tihany