Tihany látnivalói

Hotel Club Tihany****

Cím Tihany Rév u. 3. 46.889568 N, 17.886432 E
Egy olyan helyre vágyik, ahol végre kipihenheti magát? Vagy épp pezsgő, aktív időtöltésre van szüksége? A Hotel Club Tihany**** Budapesttől 120 kilométerre, festői környezetben várja, hogy felfedezze. Szállodai szobáinkban és bungalóinkban 1400 vendég érezheti jól magát, ami a Balaton-parti szállodák között egyedülálló. A Hotel Club Tihany**** egész évben felejthetetlen élmény. Jöjjön el, és ismerje meg a Balaton minden arcát, hiszen a magyar tenger négy évszakos.

AHOL MÚLT, JELEN ÉS JÖVŐ TALÁLKOZIK
Tihany a Balaton egyik legszebb városa. Ha idelátogat, lenyűgöző élményben lehet része. Egyszerre érezheti magát a múltban, és repülhet a jövőbe, hiszen a városnak évezredes történelme van, ugyanakkor modern, minden igényt kielégítő turistahelyszín is egyben. A csodálatos balatoni panoráma, a tihanyi táj magával ragadó, a megannyi kulturális lehetőségről, a híres borvidékről már nem is beszélve. Így mindenki megtalálhatja a neki tetsző elfoglaltságot városunkban.

Szállodánk pazar környezetben, közvetlenül a vízparton épült, egy 13 hektáros, ősfás parkban, ahol mindennek múltja van. A természetvédelmi területekkel körülölelt park és hotel valóságos paradicsom annak, aki vágyja a természet közelségét. Itt nagy sétákat tehet, magába szívhatja a balatoni friss levegőt, ami egyszerűen páratlan.

Ha csupán nyugalomra, feltöltődésre vágyik, ki sem kell mozdulnia, hiszen 1200m2-es spa-wellness szigetünkön mindent megtalál, ami a rekreációhoz szükséges. Részt vehet felnőttek számára szervezett programjainkon, animátoraink pedig számtalan gyermek- és sportprogrammal várják még a legkisebbeket is.

Wellness központunk minden 21. századi igényt kielégít, hiszen számos masszázs és wellness-kezelés közül választhat, hogy végre pihenhessen, emellett sokféle kozmetikai kezelés és kiegészítő terápia kipróbálására is van lehetőség. Szaunák, gőzfürdő, pezsgő-és élménymedence, valamint felejthetetlen balatoni panorámás uszoda várja kedves vendégeinket. A hotel fél kilométeres, saját füves stranddal rendelkezik, ahol kedvére kihasználhatja a Balaton adta lehetőségeket. Ha nyugodt pihenésre vágyik, vagy szeretne felfrissülni, foglalja le szobáját nálunk, és próbálja ki exkluzív kezeléseinket.
Hotel Club Tihany****, Tihany