Telkibánya látnivalói

Aranybánya Üdülőpark

Cím Telkibánya Dózsa György út 1-2. 48.484273 N, 21.353186 E
Az Aranybánya Üdülőpark a Zempléni hegyek között megbújó bájos kis faluban, Telkibányán várja kedves vendégeit. Üdülőparkunk tartalmas és változatos kikapcsolódást és többféle szálláslehetőséget kínál.

Családias szálláshelyünk, az Aranybánya Panzió 17 szobával rendelkezik, az Aranybánya Hotel 13 elegáns szobával és családok számára kialakított apartmanokkal fogadja vendégeit, a tóparti Aranybánya Apartmanház 5 szobája önálló nappalival és konyhával elvonult kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

A kristálytiszta levegő, az erdő közelsége és a számos túraútvonal a nálunk töltött időt alatt teljes felfrissülést tesz lehetővé. Telkibánya kedvező elhelyezkedése kiváló kiindulópont Zemplén és Abaúj gazdag történelmi, kulturális és természeti kincsinek felfedezéséhez.

Nagy tapasztalattal vállaljuk csoportok üdültetését, tréningek, céges kirándulások lebonyolítását, valamint családi rendezvények, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények megrendezését.

A szálláshelyekhez kapcsolódva az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
- reggeli, félpanzió vagy a’la carte étkezés
- családi kalandpark: gyermek kalandpálya és csónakázó-tó
- kültéri medence
- wellness részleg az Aranybánya Hotelben
- fitnesz-udvar
- multifunkciós sportpálya
- kerékpárkölcsönzés
- kiépített bográcsozó, szalonnasütő hely, búbos kemence
- asztalitenisz
- wi-fi lefedettség az üdülőpark teljes területén
- ingyenes parkoló
- gyerekbarát szolgáltatások

NTAK szám: SZ19001258, PA19001962
Aranybánya Üdülőpark, Telkibánya Aranybánya Üdülőpark, Telkibánya Aranybánya Üdülőpark, Telkibánya Aranybánya Üdülőpark, Telkibánya