Tatabánya látnivalói

Gyémánt Fürdő

Cím Tatabánya Cseri u. 33. 47.554232 N, 18.418505 E
Három szinten kialakított családi élményfürdő részlegünk az év minden napján vendégeink rendelkezésére áll. Nyolc medencénk számtalan élményelemmel gazdagítva teszi emlékezetessé a Gyémánt Fürdőben töltött órákat a család minden tagja számára.

A zárt csúszdák mellett sodrófolyosóval, vízeséssel, többféle attrakcióval, a leghidegebb napokban is különleges felfrissülést nyújtó kiúszós medencével várjuk vendégeinket. A kisgyerekkel érkezők kényelmét a vízi kalandok mellett játszóház, pelenkázó és baba-mama szoba segíti.

Strandunk varázslatos környezete, parkja a nyár legszebb vízparti pillanatainak kiváló helyszíneként szolgál. Az öt kültéri medence a legkisebbektől a legbátrabbakig, mindenki számára tartogat szórakozási lehetőséget. A csúszdakomplexum mellett vízi játékok, színes programok, koncertek és sportpályák várják a strandolókat.

Sportuszodánk két medencével várja télen-nyáron sportolni vágyó vendégeket.
Az 50 méteres sportmedencében lehetőség nyílik a testedzésre. A 15 méter hosszú és 70 centiméter mély tanmedencében az úszni nem tudók sajátíthatják el a vízi sport alapjait. Uszodánk egész évben számtalan sportrendezvény, verseny helyszíneként biztosítja szűk környezete és a világ igényeit.
Vízhőmérséklet: 28-32°C
Gyémánt Fürdő, Tatabánya Gyémánt Fürdő, Tatabánya Gyémánt Fürdő, Tatabánya