Szombathely látnivalói

Savaria Történelmi Karnevál

Cím Szombathely 47.230159 N, 16.625163 E
Lépj át az időkapun, és töltsd augusztus utolsó hétvégéjét a kétezer éves Savaria ünnepi díszletei között!

Válassz a legszebb kézműves portékák közül, és vidd emlékül otthonodba az Öreg Város Vásárának színpompás középkori hangulatát!

Kövesd figyelemmel legionáriusok és gladiátorok harcát, középkori vitézek és lovasíjászok viadalát, pillants be letűnt dicső korok mindennapjaiba a Történelmi Témaparkban!

Tánconlj és kapcsolódj ki a legjobb népzenei és világzenei előadók társaságában a Forum Színpadon!

Öblítsd torkod a legkiválóbb hazai borászok nedűivel, s kóstolj mennyei falatokat kiváló zenei körítéssel a Borok Utcájában!

Fedezd fel a legkülönlegesebb haza kézműves sörök világát gazdag zenei programmal kísérve egyedülálló hangulatban a Sörtéren!

Játssz gyermekeddel önfeledten a Kalandvárban, de ne hagyd ki a báb- és utcaszínházi előadásokat, a legnívósabb gyermekkoncerteket és a kalandos kenuzást sem!

Idézd meg a mesés Kelet misztikus világát az orientális tánccsemegéket kínáló Keleti Udvarban, ahol magad is elsajátíthatsz néhány igazán különleges táncmozdulatot.

Barangolj a Művészetek Utcája alkotóinak nyitott műhelyeiben, s válassz értékes és egyedülálló emléket az alkotások vagy a színpadi programok közül!
Éld át a szombathelyi nyár legszínpompásabb napjait!
Savaria Történelmi Karnevál, Szombathely Savaria Történelmi Karnevál, Szombathely Savaria Történelmi Karnevál, Szombathely Savaria Történelmi Karnevál, Szombathely