Szombathely látnivalói

Isis Galéria

Cím Szombathely Főt tér 24. 47.231235 N, 16.623114 E
Az Isis Galéria a város szívében, és mégis a Városházához vezető mellékutca csendjében, extravagáns üzletek sorában, diszkrét eleganciával hívja a szépre vágyó látogatókat. A betekintő kirakat hetente megújuló műtárgyai szinte vonzzák az érdeklődőket. Az üzlet bája az a labirintus, amely mindig beljebb és beljebb csalogatja a vendégeit.

Mert igazi vendég az ide betérõ. A tulajdonos, Ibolya művészetszeretete, hozzáértése nemcsak a gyakran rendezett kortárs képzõművészek kiállításain látszik, igazi tárlatvezetést tart, miközben ráérez vendége ízlésére. Mindenki fontos számára, az is, aki csak gyönyörködni akar, az is, aki egy kis esztétikum élvezésével keres menedéket a mindennapok problémái elől.

A választéknak az a praktikuma, hogy nemcsak sokfélét kínál, de sokféle lakásba, modern és klasszikus berendezéshez, apró vagy impozánsan dekoratív méretben, magánlakásba vagy középületbe is.
A vevõ iránti bizalom példaértékű: az áhított tárgyat hazaviheti, illesztgetheti, keresgetheti a helyét, ám ha mégsem passzol, visszahozhatja, vagy másikra cserélheti.

Egy üzlet, egy kiállító terem, amely békét, harmóniát sugároz szemnek és léleknek - ritka a mai rohanó világban.
Érdemes betérni!

Kortárs képző-, és iparművészek alkotásait találhatjuk az Isis Galériában.
A képzőművészeten belül:

FESTMÉNY: a festmények közül olaj, akrill, akvarell, pasztell képek.
SZOBOR: bronz és terrakotta kisplasztika, plakett, grafika és rézkarc
Az iparművészeten belül (kerámia, ötvös, üveg, textil és bőr, neves művészek munkáiból):

Láthatjuk Bod Éva, Kovács Éva, Kun Éva kerámiát vagy találkozhattunk már Kátai Mihály tűzzománcaival, de felbukkan egy-egy Kerényi Jenő, Borsos Miklós, Varga Imre kisplasztika, Kass János, Reich Károly rézkarc, vagy L. Szabó Erzsébet egyedi tervezésű üvegtárgyai, tiffany lámpái.
Isis Galéria, Szombathely Isis Galéria, Szombathely Isis Galéria, Szombathely