Szilvásvárad látnivalói

Táltos Vígadó & Apartman

Cím Szilvásvárad Fenyves út 2. 48.103119 N, 20.386483 E
Kapcsolat Telefon: 30/249-9694 Web: www.taltosvigado.hu
A Táltos Vigadó akár mottóként is felfogható jelmondatát olyan kedvességgel tessék fogadni Szilvásváradon, mint amilyen telített szívvel megszólítjuk általa a Kedves Vendéget! Mert vállalkozásunk – igazi, klasszikus értelemben vett családi vállalkozás – valóban a hozzánk betérők teljes körű kiszolgálását tűzte zászlajára: mind az étkeztetés, mind pedig az elszállásolás tekintetében.

SZÁLLÁS
Szeretnénk vendégeink között üdvözölni, mint ahogyan immár kétszáz család, ifjú párt, átutazó és egyre gyakrabban visszatérő vendéget 1996. nyara óta! A falu központjában a lovas tanya felé vezető úton várjuk szeretettel 2 szobás apartmanunkba ,mely 4+2 fő elhelyezését teszi lehetővé. Az apartman 2 szoba,tea-konyha fürdőszoba,előszoba és terasz szolgálja az ön-önök kényelmét. Igyekszünk a legnagyobb tapintattal, az egyéni igények kiszolgálásával zavartalan kikapcsolódást biztosítani az Apartmanunkba. Ha pihenni jön hozzánk a kedvencét is magával hozhatja.

ÉTTEREM
Annak, aki gyermekkorától kezdve a hagyományos, házias ételekhez szokott, annak azért; aki meg netán csak hallomásból ismeri nagymamáink konyhájának ízeit, s a gyorséttermek papírba csomagolt szalma(ízű)-krumplija után belekóstolni vágyik azokba, annak meg azért. A bableves és falusi habart krumplileves füstölt csülökkel és házikolbásszal, vagy a Kakastaréj- és kakastöke-pörkölt túrós csuszával csak felvillantják ezen étkek sorát, mert a valóságban 30-35 féle étel közül választhat nálunk a Kedves Vendég. Frissensültek, hal- és vadételek, vegatariánus ételek, a Főnökasszony ajánlata… a teljes oldal is kevés lenne mindet fölsorolni. Természetesen csoportokat is fogadunk, és kedvezményt is adunk az árainkból.
Táltos Vígadó & Apartman, Szilvásvárad Táltos Vígadó & Apartman, Szilvásvárad Táltos Vígadó & Apartman, Szilvásvárad