Szilvásvárad látnivalói

La Contessa Kastélyhotel és Rendezvényközpont

Cím Szilvásvárad Park u. 6. 48.105580 N, 20.391607 E
Kapcsolat Telefon: 36/564-064 Web: www.lacontessa.hu Email küldése
Szilvásvárad a Bükk-vidéken található amelynek tájképi szépsége és élővilága felejthetetlen élményeket nyújt a kirándulóknak. A település az egyik legismertebb bükki üdülőhely, itt található a La Contessa Kastélyhotel, Budapesttől 170 km-re, Egertől mindössze 25 km-re. A hotel, mely Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka, a rég letűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja.

A Hotelünk is bizonyítja, hogy a luxus és a környezettudatos felelősség létezhet egyszerre. Szállodánk célja, hogy segítse az emberek és a természet közötti kapcsolat helyreállítását, a környezetbarát tervezési szellemiséget és a felelősségteljes üzleti gyakorlatot.

80 db elegáns szoba két különálló épületben találhatóak a Kastélyban és az Udvarházban.
A kastélybeli szobákban elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök garantálják a hamisítatlan kastélyélményt, melyek a modern kor elvárásainak megfelelően kerültek kialakításra.

A Kastélyban működik az Erzsébet Étterem két különteremmel, a Cyrano Drinkbár, amely kiváló helyszínt biztosít az esti borozgatáshoz, koktélozáshoz. Csapatépítő helyszínként kb. 50 fő részére ideális.
Közel 600 m2-es, 150 fős Grillteraszunk kiválóan alkalmas grillpartik, céges rendezvények és esküvői fogadások lebonyolítására.
A Kastély 650 m2-es wellnessrészlege különleges, domboldali elhelyezkedésének, a páratlan szépségű Bükk közelségének és két panoráma üvegfalának köszönhetően egyedülálló élményt kínál a megpihenni, kikapcsolódni vágyóknak. A kül- és beltéri medence élményelemei és a pezsgőágy csak hab a tortán.

A 2012-ben átadott Konferenciaközpont felújítása szintén a környezettudatosság jegyében történt. Szalajka Rendezvényközpontunk alsó szintjén található 20 – 30 fő befogadására alkalmas La Contessa Koktélbárunk, mely tökéletes helyszín a szórakozni, kikapcsolódni és sportolni vágyóknak egyaránt. Azért, hogy a szórakozóhely minden igénynek megfeleljen professzionális bowling- és squashpálya került kiépítésre, valamint egy billiárdasztal is elhelyezésre került.
Szívből ajánljuk Önnek a nyugalom szigetét a természet lágy ölén, a Bükk szívében.
NTAK szám: SZ19000557
La Contessa Kastélyhotel és Rendezvényközpont, Szilvásvárad La Contessa Kastélyhotel és Rendezvényközpont, Szilvásvárad La Contessa Kastélyhotel és Rendezvényközpont, Szilvásvárad La Contessa Kastélyhotel és Rendezvényközpont, Szilvásvárad