Szilvásvárad látnivalói

Hegyi Panzió

Cím Szilvásvárad Egri út 36/b 48.0961056 N, 20.387964 E
A Hegyi Panzió *** Szálláshely Szilvásváradon a Bükk-hegység nyugati lábánál, csodálatos hegyvidéki környezetben várja megszállni vágyó Vendégeit. A Szilvásváradon található Hegyi Panzió szálláshely kedvező elhelyezkedésének köszönhetően gyalog pár percnyi sétával elérhető a Szalajka-völgy bejárata, mely Szilvásvárad és a Bükk egyik nevezetessége.Gazdag és színes növényvilágával, tiszta vizű patakjával, hangulatos éttermeivel, már évek-óta kedvelt kirándulóhelye az ide látogatóknak.

Az erdei kisvonat állomását csupán 150 m.-re találják a vendégeink, mellyel a Szalajka-völgybe látogathatnak el. Ideális hely a lovas sportot kedvelőknek, hisz karnyújtásnyira található a Lovas-stadion. A teljes kikapcsolódáshoz pedig a tiszta Szilvásváradi hegyi levegő is hozzájárul.

A Hegyi Panzió szálláshely szobáiból gyönyörű panoráma nyílik a fenyves erdő és a Bükk-hegység felé. A háromcsillagos (I.osztályú) Hegyi Panzióban számos szobatípus közül választhatnak az érkezők.

A szobatípusaink a következők:
franciaágyas vagy 2 ágyas
3 ágyas szoba
4 ágyas szoba
2 fős apartman
4 fős apartman
áll a Vendégek rendelkezésére, így összesen pótágyakkal 35 főt tudunk elszállásolni.

A szobák mindegyike saját fürdőszobával (zuhanyzó, toalett), LCD televízióval, hűtővel felszerelt, a panzió 2 és 4 személyes apartmanja pedig minden igényt kielégítő saját konyhával, nappalival is rendelkezik a szobák felszereltségén túl.

A panzióban a Vendégek kényelmét szolgálja továbbá, a wellness rész, ahol vendégeink kipihenhetik a bükki hegymászás, vagy a mindennapok fáradalmait.
A panzió szobáiban, és az épületben kérjük a dohányzás mellőzését, erre a kijelölt helyen van lehetőség szálláshelyünkön.
Vendégeink kényelme érdekében háziállat a szálláshelyre nem hozható.
Hegyi Panzió, Szilvásvárad Hegyi Panzió, Szilvásvárad Hegyi Panzió, Szilvásvárad