Szigetszentmiklós látnivalói

Oázis Wellness Park

Cím Szigetszentmiklós Tököli út 184. 47.349644 N, 19.017701 E
Útvonaltervezés
térkép
Budapest határában, az M0 autópályától 5 percre, a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok közvetlen közelében, nyugodt környezetben várjuk kedves vendégeinket.

Az aktív sport örömét, vagy az ellazulás, pihenés élményét keresi?
Fedett Wellness világunkban pezsgő- élmény medence, beltéri szauna és kültéri rönk szauna, gőz, masszázs, szolárium, aerobic terem változatos aerobic órarenddel, kondi terem, fedett teniszcsarnok és kültéri salakos teniszpályák, squash pályák, étterem és kávézó szolgálják az Önök kényelmét.

Nyári szezonban az Oázis élménystrand medencékkel és csúszda parkkal várja a fürdőzés, aktív kikapcsolódás szerelmeseit. Az Oázis Wellness Parkban az 1 nm-re jutó sportlétesítmények száma egyedülálló az országban.

Komplexumunkban felújított Classic és Deluxe szobák valamint családi szobák foglalhatók reggelis vagy félpanziós ellátással. Csoportokat, sportegyesületeket, csapatokat és edző- ill. tánctáborokat is szívesen szervezünk.
Szigetszentmiklos_Oazis_Wellness_Park_1.webp Szigetszentmiklos_Oazis_Wellness_Park_2.webp Szigetszentmiklos_Oazis_Wellness_Park_3.webp