Szentendre látnivalói

Bükkös Hotel**** & SPA

Cím Szentendre Bükkös part 16. 47.665506 N, 19.074961 E
ZAVARTALAN PIHENÉS IGAZI FELNŐTTBARÁT HOTELÜNKBEN
KARNYÚJTÁSNYIRA BUDAPESTTŐL A DUNAKANYAR SZÍVÉBEN
Luxus és kényelem Szentendre első és egyetlen négycsillagos szállodájában

Valódi felnőttbarát szállodánk intim atmoszférája ideális helyszínt biztosít a meghitt pihenéshez és a feltöltődéshez.

Szentendre belvárosában, a Bükkös-patak partján ,100 méterre a Duna-parti sétánytól, csendes, nyugodt körülmények között élvezheti a változatos szobáink nyújtotta kényelmet és lakályos SPA-részlegünk felüdítő szolgáltatásait.

Kényelmes és diszkrét környezetben kizárólag szállodánk vendégei vehetik igénybe SPA- és wellnessrészlegünk szolgáltatásait: – a multifunkcionális szaunáinkat, – a lazító gőzkamrát, – a hevítő szaunákat követő frissítő zuhanydézsát – és a további kényeztetést nyújtó jakuzzit.

Szentendre páratlan hangulata: szűkös kis utcái, kézműves világa, hangulatos kiskocsmái, éttermei, képtárai, múzeumai, a szentendrei Skanzen programjai és a Duna-part megannyi élményt nyújtó látnivalói egészen biztosan elbűvölik Önt és párját.

Jókedvvel és emlékezetes, örömteli élményekkel ragadják ki Önöket a rohanó hétköznapokból.

Munkatársaink és családunk 35 éve elkötelezettek az exkluzív színvonalú vendéglátás mellett.
Vendégeinkről úgy gondoskodunk, mint a legjobb barátainkról: segítünk, amikor szükség van ránk, és mindent megteszünk, hogy igazán jól érezzék magukat, amikor vendégségbe érkeznek hozzánk.

Tekintse meg szállodánk legkedvezőbb ajánlatait, amiket weboldalunkról foglalva érhet csak el!

Akár romantikus elvonulásra, akár aktív kikapcsolódásra vágyik párjával, a Bükkös Hotel**** & SPA-ban mindkettőben egyaránt részesülhet.
NTAK szám: SZ19000766
Bükkös Hotel**** & SPA, Szentendre Bükkös Hotel**** & SPA, Szentendre Bükkös Hotel**** & SPA, Szentendre Bükkös Hotel**** & SPA, Szentendre