Szenna látnivalói

Handó Porta

Cím Szenna Árpád utca 30. 46.304969 N, 17.728231 E
Útvonaltervezés
Vendégházunk a Zselic kapujában, Szenna községben helyezkedik el, mely 1999 óta töretlenül várja kedves vendégeit.

Remek kiinduló pontot biztosít a természetet kedvelő turistáknak és családoknak, akik aktív kikapcsolódással, kirándulással, biciklizéssel szeretnék eltölteni szabadidejüket az erdőkkel körülvett dimbes‑dombos Zselicségben.

Négy Napraforgóval minősített vendégházunkban egy 4 és egy 6 fő kényelmes befogadására alkalmas apartman található, melyek közvetlenül a tágas udvarról nyílnak.

A kisebb apartmanban 2 db 2 ágyas szoba, a nagyobban 2 db 3 ágyas szoba található, ahol, minden szobához külön fürdőszoba, színes TV, és apartmanonként felszerelt konyha továbbá kerti bútorokkal ellátott fedett terasz tartozik.

Vendégeink rendelkezésére áll továbbá egy 24-30 fős társalgó az emeleten, illetve egy 12 fős kerthelyiség (grillező és bográcsozó hellyel).

Kisebb vendégeink az udvarban található játszótér és homokozó felfedezésén túl számos háziállattal találkozhatnak, mig a nagyobbak a kert közepén elhelyezkedő filagóriában beszélgethetnek, miközben a kerti grillen / bográcsban elkészítik az ebédet vagy vacsorát.
Kirandulastervezo-Szenna-Hando-Porta-1.jpg Kirandulastervezo-Szenna-Hando-Porta-2.jpg Kirandulastervezo-Szenna-Hando-Porta-3.jpg