Szarvas látnivalói

Szent Klára Gyógyfürdő

Cím Szarvas Kossuth Lajos utca 23. 46.863276 N, 20.549573 E
Szarvas aktív pihenésre szolgáló attrakciói közül ajánljuk a Szarvasi Gyógyfürdő szolgáltatásait. Fedett medencéinkben esős, borús idő esetén is élményeket szerezhet, pihenhet, töltődhet. A városi fürdőkultúra egészen a török időkig nyúlik vissza.

A gyógyfürdő főépülete 1902-ben épült,amely 2004-ben 2000 m2-es medencetérrel bővült ki. A Szarvasi Gyógyfürdő gyógyvizének jótékony hatását két törökös hangulatú gyógymedencében élvezheti. A sportolást 25 méteres úszómedence,a fürdőzést 90 cm mély medencék szolgálják. A pezsgőmedencében, valamint a szauna szigeten és szoláriumban regenerálódhat,feltöltődhet. Nyári napokon a kültéri napozó terasz és árnyas zöldterület valamint kerti játékok biztosítják a kellemes időtöltést.

Várjuk Önöket egész évben! Esős, borús időben is kiváló programlehetőség lehet a Szarvasi Gyógyfürdő. A fedett medence rész esőben és erős napsütésben is kiváló. A 90 cm-es vízmélységű medencék minden korosztálynak élményt biztosítanak.

Kirándulások szervezésénél fontos a biztonság! A forró nyári napokon az élő vizeknél biztonságosabb környeztben várjuk a diákcsoportokat és egyéni vendégeket, gyermekes családokat.
Csoportos túrázók és egyéni vendégek számára is kitűnő választás a Szarvasi Gyógyfürdő. Ahol sportolásra, strandolásra továbbá, gyógyvize miatt túrák fáradalmainak kipihenésére is alkalmas. A Gyógyfürdő a város központjában található és könnyen megközelíthető.
Szolgáltatásaink: 25 méteres sportmedence, tanmedence, pezsgő és gyógymedence, szauna, szolárium, kültéri napozó terasz és udvar kerti játékokkal.

A parkosított, zárt zöldterületen és a medencetérben úszómesteri felügyelet mellett élvezhetik vendégeink a teljes kikapcsolódást és élményszerzést. Fürdőnk a szülőknek és nagyszülőknek is kikapcsolódást jelenthet.
Kellemes kikapcsolódás, regenerálódás kívánunk Önöknek is!
A 90 cm-es vízmélységű medencék minden korosztálynak élményt biztosítanak.
Szent Klára Gyógyfürdő, Szarvas Szent Klára Gyógyfürdő, Szarvas Szent Klára Gyógyfürdő, Szarvas Szent Klára Gyógyfürdő, Szarvas