Szántód látnivalói

Sétahajó

Cím Szántód Kikötő 46.879575 N, 17.900847 E
A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) jogelődjét 1846-ban alapították, gróf Széchenyi István kezdeményezésének köszönhetően. Társaságunk ennek megfelelően, immár 174 éve kínál hajózási szolgáltatásokat az utasoknak a Balatonon. A BAHART tulajdonában és üzemeltetésében van a Balaton 21 legforgalmasabb kikötője. Ezek a hajóállomások és mólók az érintett települések kedvelt idegenforgalmi látványosságai is egyben. Örökítsd meg Te is fotókon a páratlan panorámát, és a kikötőben elérhető WIFI szolgáltatás segítségével oszd meg élményeid a közösségi oldalakon.

Ha Balaton, akkor Hajózás!
A Balaton nem csupán a nyarat, a fürdőzést és a bulizást jelenti. A Balaton egyben elválaszthatatlanul összefügg a hajózással is!

Nemzeti Kincsünk, a magyar tenger vízén utasaink nem csupán az egyes települések között menetrend szerint közlekedő hajójáratokat tudják igénybe venni, de számos más hajózási szolgáltatás, programhajó közül is választhatnak annak érdekében, hogy a Balatonnál töltött hosszabb-rövidebb idő még emlékezetesebb, élménydúsabb legyen!

Ismerd meg az egyes hajózási szolgáltatásokat, programokat, illetve a főoldalon, valamint az egyes hajózási lehetőségeket bemutató oldalakon található "Hajózási lehetőség kereső" segítségével válaszd ki a Neked legmegfelelőbb szolgáltatásunkat!
Sétahajó, Szántód