Sóskút látnivalói

Sóskúti Lovas- és Élménypark

Cím Sóskút Bajcsy-Zsilinszky u. 61. 47.407328 N, 18.813652 E
Budapest vonzáskörzetében, a fővárostól mindössze 25 km-re, az M7-esen jól megközelíthető helyen, gyönyörű, saját gondozásban álló természeti környezetben található a Sóskúti Lovas- és Élménypark.

Minőségi szolgáltatásaink egyszerre szolgálják a lovak szerelmeseit, a profi sportolókat, a szabadidő gondtalan eltöltését vagy kalandot keresőket és a természetet kedvelőket.

A lovas szolgáltatások mellett a Táltos Étteremmel, a Patkó Panzióval, illetve teljes körű rendezvényszervezői szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket.

A lovaglás nyújtotta élményeken túl, a Sóskúti Lovas- és Élménypark méltó, különleges és kellemes helyszíne akár nagyobb létszámú vállalati rendezvényeknek, konferenciáknak, tréningeknek, továbbá különböző családi és társasági összejöveteleknek (pl.: esküvők, születésnapok, lovasbemutatókkal fűszerezett események…)

Megalakulásunk óta arra törekszünk, hogy minden területen egyformán magas színvonalú szolgáltatásokkal tegyük vonzóbbá kínálatunkat. Célunk, hogy nevünk védjegye legyen a lovassportnak, a szabadidő kellemes eltöltésének és a színvonalas vendéglátásnak.

E cél iránt elkötelezett profi csapatunk garantálja, hogy Ön valóban életre szóló élményekkel gazdagodjon.
Sóskúti Lovas- és Élménypark, Sóskút Sóskúti Lovas- és Élménypark, Sóskút Sóskúti Lovas- és Élménypark, Sóskút