Sopron látnivalói

Vadászkürt Panzió és Étterem

Cím Sopron Udvarnoki u. 6. 47.677591 N, 16.583052 E
Kapcsolat Telefon: 99/314-385 Web: www.vadaszkurt.hu Email küldése
Filozófiánkról, a konyhai, éttermi és az úgynevezett boros titkainkról!
Amiben persze semmi titok nincs, hacsak az nem, hogy elkötelezettek vagyunk a minőségi magyar alapanyagok és borok használatában, amikor csak lehetséges ezeket használjuk!

Ezt a törekvésünket a gyakorlatba is átültettük, immár 32 éve működő éttermünkben, és csak mosolyogni tudunk ezen észerű és gazdaságilag logikus törekvésünk mostani visszaigazolásán, mikor is a gasztronómiában manapság a passzát szelet fújók, mint új dolgot bevezetendőnek, hasznosnak, és általuk feltalált újdonságnak állítják be! (A magyar spanyolviasz esete)

Magyar panzió Sopronban! Miért magyar, mert tudatosan keressük a regionális alapanyagokat, mert kizárólag magyar borokat kínálunk, magyar személyzettel, a lehetőségekhez képest magyar alapanyagokat használunk a panzió éttermében kézműves ételeink elkészítéséhez! Mindezt nem csak lokálpatriotizmusunk miatt, hanem azért mert meggyőződésünk, hogy az árukat nem kell a fél világon át utaztatni, mert az élvezeti értékükből is nagyon sokat veszítenek! A szállítás miatt esetleg nem az ideális érettségben szüretelik, útközben mesterségesen érlelik…
Lehet azt mondani, hogy a Vadászkürt panzió és étterem odafigyel arra, hogy csak a szükséges mértékben terhelje a környezetét! Ez Sopron zöld szívében kötelességünk is!
Vadászkürt Panzió és Étterem, Sopron Vadászkürt Panzió és Étterem, Sopron Vadászkürt Panzió és Étterem, Sopron