Filozófiánkról, a konyhai, éttermi és az úgynevezett boros titkainkról!
Amiben persze semmi titok nincs, hacsak az nem, hogy elkötelezettek vagyunk a minőségi magyar alapanyagok és borok használatában, amikor csak lehetséges ezeket használjuk!
Ezt a törekvésünket a gyakorlatba is átültettük, immár 32 éve működő éttermünkben, és csak mosolyogni tudunk ezen észerű és gazdaságilag logikus törekvésünk mostani visszaigazolásán, mikor is a gasztronómiában manapság a passzát szelet fújók, mint új dolgot bevezetendőnek, hasznosnak, és általuk feltalált újdonságnak állítják be! (A magyar spanyolviasz esete)
Magyar panzió Sopronban! Miért magyar, mert tudatosan keressük a regionális alapanyagokat, mert kizárólag magyar borokat kínálunk, magyar személyzettel, a lehetőségekhez képest magyar alapanyagokat használunk a panzió éttermében kézműves ételeink elkészítéséhez! Mindezt nem csak lokálpatriotizmusunk miatt, hanem azért mert meggyőződésünk, hogy az árukat nem kell a fél világon át utaztatni, mert az élvezeti értékükből is nagyon sokat veszítenek! A szállítás miatt esetleg nem az ideális érettségben szüretelik, útközben mesterségesen érlelik…
Lehet azt mondani, hogy a Vadászkürt panzió és étterem odafigyel arra, hogy csak a szükséges mértékben terhelje a környezetét! Ez Sopron zöld szívében kötelességünk is!
Hozzászólások
Ehhez a látnivalóhoz még
nem érkezett hozzászólás.
Amiben persze semmi titok nincs, hacsak az nem, hogy elkötelezettek vagyunk a minőségi magyar alapanyagok és borok használatában, amikor csak lehetséges ezeket használjuk!
Ezt a törekvésünket a gyakorlatba is átültettük, immár 32 éve működő éttermünkben, és csak mosolyogni tudunk ezen észerű és gazdaságilag logikus törekvésünk mostani visszaigazolásán, mikor is a gasztronómiában manapság a passzát szelet fújók, mint új dolgot bevezetendőnek, hasznosnak, és általuk feltalált újdonságnak állítják be! (A magyar spanyolviasz esete)
Magyar panzió Sopronban! Miért magyar, mert tudatosan keressük a regionális alapanyagokat, mert kizárólag magyar borokat kínálunk, magyar személyzettel, a lehetőségekhez képest magyar alapanyagokat használunk a panzió éttermében kézműves ételeink elkészítéséhez! Mindezt nem csak lokálpatriotizmusunk miatt, hanem azért mert meggyőződésünk, hogy az árukat nem kell a fél világon át utaztatni, mert az élvezeti értékükből is nagyon sokat veszítenek! A szállítás miatt esetleg nem az ideális érettségben szüretelik, útközben mesterségesen érlelik…
Lehet azt mondani, hogy a Vadászkürt panzió és étterem odafigyel arra, hogy csak a szükséges mértékben terhelje a környezetét! Ez Sopron zöld szívében kötelességünk is!