Sopron látnivalói

Muck Turistaház

Cím Sopron Récényi út (Muck) 47.650856 N, 16.522723 E
Kapcsolat Telefon: 30/115-1806 Web: www.taegrt.hu Email küldése
A 40 fő befogadására alkalmas turistaház a Soproni-hegységben, a Muck-magaslaton, gyönyörű természeti környezetben, az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont és Vadaspark szomszédságában helyezkedik el. Osztálykirándulókat, túrázó csoportokat, és természetesen egyéni vendégeket is szeretettel várunk.

A szállás 6 db hatágyas (emeletes ágyak) és 2 db kétágyas szobával rendelkezik. Minden szobában külön fürdőszoba és wc található. Ágyneműt, törölközőt és kozmetikumokat (szappan, tusfürdő) biztosítunk. Ezeken kívül egy tágas közösségi tér televízióval, valamint teljesen berendezett és felszerelt (kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló + konyhai gépek) konyha áll még vendégeink rendelkezésére. Bútorozott terasz, ízléses tűzrakóhely, valamint hatalmas udvar szolgálja vendégeink kényelmét és kikapcsolódását; továbbá használhatóak sporteszközeink (pl. ugrókötél, tollaslabda) is.

A turistaház kisebb konferenciák, meetingek, osztálytalálkozók, szakmai vagy baráti összejövetelek alkalmas helyszíne is: a közösségi térben 40 fő tud kényelmesen helyet foglalni, technikát kérés esetén – felár ellenében – biztosítunk. Rendezvények esetén a konyha, a külön férfi és női mosdók, valamint az udvar is használható.

A Muck Turistaház alapvetően önellátó, de reggeli igényelhető, amely a 300 méterre található Erdő Háza büféjében, annak nyitva tartási idejében fogyasztható el.
NTAK szám: K023059577
Muck Turistaház, Sopron Muck Turistaház, Sopron Muck Turistaház, Sopron Muck Turistaház, Sopron