Soltvadkert látnivalói

Frittmann Borház

Cím Soltvadkert Eötvös u. 5. 46.577630 N, 19.399943 E
Kapcsolat Telefon: 30/757-8485 Web: www.frittmann.hu Email küldése
A Frittmann névvel fémjelzett borokat családi vállalkozásban, Soltvadkerten, a Kunság déli részén fekvő alföldi kisvárosban készítjük. Az ország legnagyobb borvidékén már a szüleink, nagyszüleink is szőlőtermesztéssel, borászattal foglalkoztak.

Az új generáció sem fordult el ettől a hagyománytól: a két legifjabb fiú is borászatot tanult és mára bekapcsolódtak a pincészet mindennapi életébe, így szinte az egész család szerepet vállal a borászat életében. A szülőktől örökölt családi birtokunk bővítésével jelentős pincészetté nőtük ki magunkat. 1987-től új alapokon működött a szőlészeti-borászati vállalkozás, melyet 1998 óta Kft. formában tovább fejlesztettünk. Ez idáig már 60 hektár saját telepítésű hagyományos, karós és kordon művelésű szőlőültetvény van a családunk birtokában, továbbá egyes fajtáinkhoz a környező gazdáktól integrálunk válogatottan jó minőségű szőlőt.

Töltsön el néhány napot az ország legnagyobb borvidékének “fővárosában”!

Kóstoljon nagyszerű borokat, kiránduljon a végtelen alföldön és nyerjen bepillantást a borkészítés rejtelmeibe! Az egész napos kirándulás, városnézés és a borkóstoló után bizony jól esik elvonulni pihenni egy szobába.

A Frittmann Panzió 4 db kétágyas szobával rendelkezik, akár franciaágyas elrendezésben is és 1 db Családi szobával, ahol 2 db két különálló szoba helyezkedik el, melyek közös előtérrel és fürdőszobával rendelkeznek. Szobáink légkondicionáltak, televízióval és hűtővel felszereltek, ingyenes Wi-Fi elérés és parkolás. Panziónkhoz nem tartozik étterem.

Panziónkban nem működik recepció, így csak előre foglalás lehetséges.
Frittmann Borház, Soltvadkert Frittmann Borház, Soltvadkert Frittmann Borház, Soltvadkert